Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 26.2.2011 9:31:18
DM
Ja poslala sms hanady, čekam odgovor(imam samo nj broj tel) Mogu li ija doći sa djecom, nisam uplatila na ŽR, da dam danas višnji novac , pa neka ga na računu za neki drugi projekat?!
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 26.2.2011 9:57:05
cicana
Drage moje i ja bih vam se rado pridruzila sa mojom princezicom, ali nisam bas redovna na rr, pa nisam ni vidjela ovu temu, procitala sam sada na fejsu, pa sam usla da vidim o cemu se radi, znaci ni ja nisam uplatila, pa bih ako nije problem donijela pare.?
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 26.2.2011 10:00:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cicana
Drage moje i ja bih vam se rado pridruzila sa mojom princezicom, ali nisam bas redovna na rr, pa nisam ni vidjela ovu temu, procitala sam sada na fejsu, pa sam usla da vidim o cemu se radi, znaci ni ja nisam uplatila, pa bih ako nije problem donijela pare.?
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 26.2.2011 10:18:49
mamine oci
IZVORNA PORUKA: cicana
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 26.2.2011 14:59:22
cicana
E, drage moje mi smo evo stigle kuci, bilo nam je pravo fino druziti se sa vama, i nadam se da cemo ubuduce upratiti te vase akcije pa da se jos bolje upoznamo.
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 26.2.2011 15:06:15
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
mi sutra vjerovatno necemo doci jer nas je stisnulo grlo pa me strah ako je viroza da ne prenesemo na djecu
pa majciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...pa mi nikako da se uganjamo
a obje besposlene i blizu zivimo :)
morat cemo uskoro organizovati nesto
ma to ti je uvijek tako ...sto si nekome blizi to ga rjedje vidjas ...ja i sahara se vidimo svake prestupne
Meni je zao sto nismo ostali do kraja...ovo moje dijete se ustalo na lijevu nogu izgleda...bio je sav nesto nadr... ...i inace mi je poceo tersati i nekakvu agresivnost ispoljavati koja me plaho nervira...drago mi je ako nista da smo barem malo bili...cicana, sad sam skontala ko si ja sam ona sto te pitala a, ko si ti ...i drago mi je da upoznah frenky i muauu
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 26.2.2011 15:15:35
emi7908
i mi smo stigli i bilo je super, drago mi je sto su se djecica obradovala i sto smo podjelili mali djelic radosti sa njima. mislim da je ovo za nijh bilo divno i da su bar malo zaboravili na svoju svakodnevnicu..... pohvale za torticu bila je odlicna, bravo muaa ako sam dobro zapamtila ako nisam nemoj me ruziti jer sam upoznala jos nekoliko mama pa mi se to sad malo mucka po glavi .... dok se ne slegne.... i pohvale za nasu visnju
bravo drage dame za sve vas koje ste dale svoj doprinos ovome na bilo koji nacin
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 26.2.2011 15:36:27
Honey3
i mi smo stigli oko 13 i 30,Esma je evo odspavala malo se odmorila,doslo joj je bilo pet do dvanaest pa smo morali ici prije torte muaa valjda cemo to poraviti salim se,probao je onaj ko je i trebao probati,hvala ti sto si ih obradovala bilo nam je prelijepo i upoznali smo novih mamica i njihovih pilica, sama sebi govorim pa na ovom forumu kao da su sve probrane zene ,nekako su mi sve super drago mi je sto sam napokon upoznala enu i njenog Mikija,kako su samo slatki oboje ena hvala na prevozu i hvala svima koji su propratili ovu zabavu na bilo koji nacin i sto su djecici uljepsali ovaj dan
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 26.2.2011 15:55:30
koka i po
e ovo je vrijedno komentara... bravo zene .. po jednu djeciju suzu zamjeniste osmjehom... neka neka.. to je pravi smisao vaseg(da ne kazem mojeg) postojanja na ovom portalu. sve ono sto nas cini boljim ljudima vrijedno je naseg postojanja.