Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 25.2.2011 13:42:27
Honey3
eh drage moje mi smo juce popodne uplatili svoj skromni doprinos,valjda nismo zakasnili,imala sam namjeru ranije ali ovih dana sam imala neke frke jer mi je mama bila u bolnici imam jednu molbu za mame vozacice ako kod neke bude mjesta u povratku sa Ilidze za mene i moju pjesmicu bila bih zahvalna,jer bas je hladno a i njoj ce to vrijeme biti za spavanja pa ce vjerovatno biti nervozna,nama bi odgovaralo do Otoke jer stanujem u Buca P.pa bas i nije zgodno prebacivati se
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 25.2.2011 13:46:46
ena23
IZVORNA PORUKA: zaha
eh drage moje mi smo juce popodne uplatili svoj skromni doprinos,valjda nismo zakasnili,imala sam namjeru ranije ali ovih dana sam imala neke frke jer mi je mama bila u bolnici imam jednu molbu za mame vozacice ako kod neke bude mjesta u povratku sa Ilidze za mene i moju pjesmicu bila bih zahvalna,jer bas je hladno a i njoj ce to vrijeme biti za spavanja pa ce vjerovatno biti nervozna,nama bi odgovaralo do Otoke jer stanujem u Buca P.pa bas i nije zgodno prebacivati se
no problem, ako muz ostavi auto meni an koristenje ja cu rado da te odbacim nazad i p.s. jedva cekam da upoznam svoju mladicu, hoce li i ona doci?
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 25.2.2011 13:48:49
Honey3
IZVORNA PORUKA: ena23
IZVORNA PORUKA: zaha
no problem, ako muz ostavi auto meni an koristenje ja cu rado da te odbacim nazad i p.s. jedva cekam da upoznam svoju mladicu, hoce li i ona doci?
hvala Ena a naravno da dolazi mladica,kako kolo bez kokana e bas mi je drago da cu vas napokon upoznati
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 25.2.2011 19:13:57
Hanady RR
I mi smo uplatili danas svoj doprinos. Uglavnom stižem sigurno sa starijom curicom...mlađa ako nam bude lijepo odspavala ujutro...ako ne, ne vjerujem da će biti budna u 10,30h sreća ima slobodnog babu
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 25.2.2011 19:29:42
N_N
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
KM-ovski ako se placa preko UNICREDIT bank:
Tomic Visnja 40325179000
a ako se placa preko druge banke :
3386902116418380
Vidim da dolazi do zabune oko plaćanja te oko Višnjinog tekućeg računa (40325179000) i žiro računa (3386902116418380) ja bih da pojasnim ako Višnja nema ništa protiv.
Kad uplaćujete novčana sredstva direktno u Unicredit banci dovoljno je da na blagajni date samo broj tekućeg računa - 40325179000 i ime i prezime - Tomić Višnja.
Ukoliko uplaćujete iz bilo koje druge banke ili pošte popunjavate uplatnicu na slijedeći način:
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 25.2.2011 20:59:20
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
mi sutra vjerovatno necemo doci jer nas je stisnulo grlo pa me strah ako je viroza da ne prenesemo na djecu
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 25.2.2011 21:47:47
remzy
¸evo i ja da se prijavim ...i ja dolazim ali bez djece...Lamija mi ima mekteb subotom ,a Fatih i Ambera spavaju ,tako da sam fraj za ostalu djecu :)) nadam se da se nisam kasno prijavila.....
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 25.2.2011 21:56:33
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: remzy
¸evo i ja da se prijavim ...i ja dolazim ali bez djece...Lamija mi ima mekteb subotom ,a Fatih i Ambera spavaju ,tako da sam fraj za ostalu djecu :)) nadam se da se nisam kasno prijavila.....
ma kako kasno...taman na vrijeme
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 25.2.2011 22:11:37
mamine oci
IZVORNA PORUKA: medic slatki
mi sutra vjerovatno necemo doci jer nas je stisnulo grlo pa me strah ako je viroza da ne prenesemo na djecu
i kod nas Majo isto grlo, tura i poceo po malo kasljucati tako da ne smijemo doci
a joj bas mi zao ,nek djeca ozdrave to je nabitnije,pusa ja sam sad u dilemi htjela sam doci sa medic slatki autom jer mi Fatih nije bas u tranvaj pogodan s obzirom da ona ne ide ako ubjedim Fatiha da dodjemo tranvajem a to mi je pravo maltretiranje pogotovu po ovom vremenu...
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 25.2.2011 22:12:52
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: medic slatki
i kod nas Majo isto grlo, tura i poceo po malo kasljucati tako da ne smijemo doci
e joj miša mu... aja se ponadal onim karafekama...baš nam se neda vidjeti... al samo da djeca dobro budu
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 25.2.2011 23:16:22
mamine oci
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
remzy mamin e oči upadaj u tramvaj i dolazi
muaaa
eh Visnja ja bi bas sam se radovaal druzenju zato sam se i prijavila al ako budem mogla eto me i da ne dodjem nekako mi lakse kad znam da sam uplatila svoj skromni iznos bar da na taj nacin budem dio price ako uspijem dolazim valjda ce se naci jos neka sa Alipasinog pa da dodjemo skupa