sabinos -> RE: Važni datumi mu više nisu važni (10.2.2011 15:09:58)
|
IZVORNA PORUKA: hanabanana Ako ne zezaš, onda trebaš stručnu pomoć. Razgovor sa nekim ko je školovan, i ko je neutralan. I jedan savjet, valjda ga mogu dati nakon 11 godina braka, neke stvari treba reći jasno, ne smije biti nedorečnosti. Jer onda ćete sve više i više ćutati. A ako jednom tišina stane izmedju vas, onda vam nema spasa. Nemoj joj to dopustiti, žena si, imaš pravo da znaš i zašto štedi, zašto te zapostavlja, imaš pravo mu reći o svojim strahovima... Jbt meni je muž sušio ranu od epiziotomeije....a ne da me ne bi pitao: šta si se stisla? i kod mene vako bilo,onda ne znam sta to nas dvoje imamo jos da krijemo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ovdje se pravo zakuhalo,juce bilo to oko 9 mjeseci braka,te pokloni,ovo ono kad sad u pitanju ljubomora i nepovjerenje???? ovo fakat ima neke dublje korijene a draga anonimna MM je isto cutljiv,nema puno price kod njega i filozofiranja.neke stvari kaze jasno i glasno i tacka,mozda je i tvoj takav.al ja citam između redova.i da ti kazem sto vise ga ti terorises da razgovarate on je sve gori.popusti! a ovo sto sumnjas da te vara?to niko ne moze sa sigurnoscu da kaze kako da provjeris evo ti primjer:cura i momak u vezi 6 godinaa,ona misli sve ok,normala i desi neki problem i raziđu se.dobro i to je normalno.kad nakon nekog vremena saznaje da je on istovremeno imao curu nekoliko mjeseci pored nje,niko znao nije,nisu radili zajedno,nisu u javnosti bili zajedno,mala carsija a opet se nije znalo...itd.itd. sta vise da ti pricam? a jos da ti kazem kako jedna moja prijateljica bliska kaze(inace magistar filozofije i radila sa bracnim parovima):muskarci (mislim vecina njih)svu svoju romantiku dokažu cinom vjencanja,za njih je to nesto najvece i najvaznije...
|
|
|
|