RE: savjet za domaćice (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Savjeti (za) domaćice

Poruka

EEDITH -> RE: savjet za domaćice (14.8.2013 16:51:54)

http://www.zenasamja.me/domacinstvo/1386/najbolje-domace-sredstvo-za-ciscenje-prozora
jutros pročitala,nisam probala

Fleks -> RE: savjet za domaćice (29.8.2013 11:21:28)

Ja sam isto cula za sirce, al mu miris ne volim nikako..ovo mi malo komplikovano, ako se natjeram, mozda i probam :)

Crnkica -> RE: savjet za domaćice (8.7.2014 13:05:21)

Najefikasnije sredstvo za čišćenje kupatila KLIK

Edita1989 -> RE: savjet za domaćice (8.7.2014 15:37:27)

Da i ja dam svoj doprinos temi[sm=smiley36.gif] ne znam je li vec neko pisao o tome,lak za kosu skida mrlje za koje sam prije mislila da ih nista ne moze skinuti....maleni je posarao bez najmestaj hemijskom olovkom,naspricala sam lakom za kosu i samo krpicom ocistila...Nedavno smo imali belaj u autu[sm=smiley36.gif],lakirala sam nokte crvenim lakom i "zakacila" mm kosulju,novu[sm=smiley36.gif]..I na to sam naspricala lak za kosu,otisla je mrlja,oprala kosulju i sve super[sm=smiley1.gif]

salmy -> RE: savjet za domaćice (8.7.2014 22:53:12)

IZVORNA PORUKA: Crnkica

Napravila sam maloprije i nije lose..samo mi malo smeta miris sirceta,ali sto uglanca slavine malo je rec..i ja sam dodala vode nesto mi jako samo sirce

Alma_27 -> RE: savjet za domaćice (9.7.2014 22:48:11)

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: Crnkica

Napravila sam maloprije i nije lose..samo mi malo smeta miris sirceta,ali sto uglanca slavine malo je rec..i ja sam dodala vode nesto mi jako samo sirce

Ja sam imala ovo http://www.lookerweekly.com/zivotni_stil/kreativnost/napravite-prirodno-sredstvo-za-ciscenje/ i to kombinovala umjesto cistog sirceta i poprskala tus kabinu maloprije. Ne osjati se jako miris sirceta. meni mirise na narandzu jest da malo stipa za nos posto sam vazda prskala [sm=smiley1.gif]

Sad cekam da odstoji.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]