palachinken -> RE: Koliko i kada bebe spavaju? (11.10.2012 14:20:31)
|
IZVORNA PORUKA: dzejla2012 IZVORNA PORUKA: smajli80 Evo me tu sam[sm=smiley1.gif] Hvala ti što mi pokušavaš pomoći ali mislim da mi je suđeno da ne spavam.[sm=smiley13.gif] Bebana dojim još uvijek,spava u spavaćoj sobi ali u svom krevetcu-otkad se rodio,koji nije tik uz moj krevet zbog rasporeda ostalih stvari. Budi se iz razloga što ima naviku da sisa i nemogućnosti da sam zaspe.Jer je naučen da zaspiva na rukama. Znam da je to moja greška ali to sam radila iz razloga da ne budi seku koja je taman počela da spava cjelu noć[sm=smiley13.gif] .I tako u krug[sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] Daj mi neko rješenje [sm=smiley20.gif] ,biću ti zahvalna cjeli život[sm=smiley14.gif] draga moja,i kod mene je bilo tako s početka,ali sada nemoj biti skeptična nego pokušaj,radi sebe.pokušaj da beba spava s tobom.ako spavaš s mužem u bračnom,otpiši,kao da i moraš,sada vidi sebi da olakšaš.odredi ležaj za sebe i bebu,neki komotan,manje će se buditi uz tvoju toplinu.pokušaj par puta ne jednom,neće odmah upaliti.odredi joj posebno jastuče,plahtu i drugo.kad osjetiš da se budi sam izvadiš siku i daš.bebana je sad velika da sama može namirisat siku.ja uključim neonsku lampicu i svunoć mi gori tako da vidim kad joj dajem siku.neustaječ nikako,a samo nekad promjenite strane radi sike kad se isprazni.POZZ Mi radimo ovako, i jest lakše, jer se uhvati nekog polusna, ali s druge strane, imam osjećaj da se češće budi jer namiriše siku. A probala sam ga u krevetić, pa mi je gora opcija, trebam skroz ustati, pa po njega, sjedi, podoji, vrati u krevetić...a mozak mi spava [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|