Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Naša draga taurus rodila princezu 31.1.2011 10:50:21
mama75
Cestitke i od nas! Zelimo maloj princezi da uvijek bude zdrava i sretna i da je roditelji i braco puuuno maze i makice razmaze A sto se tice imena, mi "navijamao" za ono R. koje se bas super slaze sa bracinim imenom
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Naša draga taurus rodila princezu 3.2.2011 21:28:18
taurus
drage moje
hvala vam mnogo na ovako lijepim željama i čestitkama prelijepo je vidjeti ovako mnogo poruka i znati da ima toliko divnih žena koje misle na tebe porod je prošao odlično, porođajnu priču pišem čim uhvatim vremena beba je i zove se emina (s tim što noa i dadada imaju pravo da je zovu nora ) za sada samo jede i spava
ja sam još uvijek u fazi oporavka, malo me boli rez od epiziotomije, ali nadam se da će brzo proći
RE: Naša draga taurus rodila princezu 6.2.2011 11:56:03
veeseelaa
aaaaaaaa pa taurus draga moja iskrene čestitke, nisam bila aktivna na RR ovih dana pa nisam bila u toku Neizmjerno mi je drago, nadam se da porod nije bio težak, da je bembi dobro Još jednom iskrene čestitke, maloj princezi želim dug i sretan život, neka bude lijepa kao svoja mama
RE: Naša draga taurus rodila princezu 29.1.2012 23:04:11
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Drage moje imam tu čast i zadovoljstvo da vam javim da je sinoć dok smo mi gledale Šeherzadu naša draga taurus rodila zvoju princezu tešku 3100 g.
Divno zvuči, jako se dobro osjeća a porod je bio lagan. Sve buduće drzgarice trudnice vuče za nosić da im svima porod bude lagan i hairli kao njen.
Draga čestitam, želim vašoj proširenoj porodici sve nejabolje
eto ti...ko dlanom do dlan...prođe godinica prva... Ljepotice sretan ti rođendan da ti zdravlje i sreća osmijeh na licu zauvije drže...