Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Naša draga taurus rodila princezu 29.1.2011 15:25:00
Anoniman
Draga,cestitam ti malenu princezu. Da bude zdrava, vesela, pametna i lijepa djevojcica. Da mama, tata i brat budu uviek ponosnu na nju...I maleni R. da najnjeznije prihvati svoju seku.... Tebi, mila, brz oporavak. Ljubim te.
RE: Naša draga taurus rodila princezu 30.1.2011 13:23:08
ziki
Cestitam Taurus, neka ti je ziva i zdrava malena cura.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Naša draga taurus rodila princezu 30.1.2011 18:10:53
klemzi
Čestitam draga Taurus Da budete svi zajedno živi, zdravi i sretni dugo, dugo
RE: Naša draga taurus rodila princezu 30.1.2011 22:07:55
N_N
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee taurus, krasno, tako mi je drago da je porod prošao lagano! Sve najljepše princezi a naravno i bratu i vama, roditeljima. Čestitam!!!!
RE: Naša draga taurus rodila princezu 30.1.2011 23:55:54
iv@ncica
Taurus-
Anđeo čuvar jednog djeteta
Prema staroj priči, beba je prije rođenja upitala Boga: - Kažu da me sutra šalješ na Zemlju. Ali kako ću se ja ondje snaći ovako bespomoćna? - Odabrao sam jednog anđela za tebe. On će te čekati i brinuti se za tebe. Svakog će se dana dana s tobom smijati, dobivat ćeš njegovu ljubav svakog dana i bit ćeš sretno ...biće - odgovorio je Bog. - Kako ću se s ljudima sporazumijevati kad ne znam njihov jezik? - Tvoj će te anđeo naučiti jezik, pa ćeš se moći sporazumijevati. Dijete je podiglo glavu i upitalo: - Svi kažu da na Zemlji ima loših ljudi. Tko će me štititi? - Tvoj će te anđeo čuvati makar po cijenu života - odgovorio je Bog. - Hoćeš li mi barem reći ime mojeg anđela - upita dijete. - Nije važno kako se zove. Ti ćeš ga zvati 'mama’ - odgovori Bog. Cestitam od srca!!