sporty mamaa -> RE: "Tajna" ( moc pozitivnih misli) (18.1.2011 20:47:24)
|
IZVORNA PORUKA: Rumi ccc...sta se desava vec drugi post danas mi se brise...eto ovaj sad prosao,a jes mi bilo krivo danas, na onoj temi o pokretanju biznisa ja se uzivjela u mastanje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] i ono mi vrati post ccc no dobro, kao sto rekoh,.. gledala sam emisiju o ovome, i oni tvrde da treba napraviti pano sa zeljama npr; zelis u zivotu posjetiti tajland, pokrenuti neki biznis, biti u braku, imati dijete,...etc i na pano zalijepis slicice koje predstavljaju tvoje zelje..i pozitivna energija ce privuci te onom sto zelis kao ako razmisljas pozitivno onda privlacis sve oko sebe Ovo je definitvo istina.... Ne moras odmah zamisliti milion stvari, zamislis jednu i ne dozvolis nicemu negativnom da ti bude kocnica.... dadada slazem se i s tobom, danas koga god sretnes, samo govori tesko mi je, nemogu nac posao, uvijek neko nesto kuka.... Ovaj film i govori upravo to, ako pricas o tim stvarima koje ne mozes postici da ih samo privlacis jos vise k sebi.... Recimo ako ne mozes pronaci posao, i razmisljas da ne mozes, kako ti je tesko, samo se jos vise uvlacis i osjecas se lose i to te i sprejecava da pronades rjesenje... Pogledavsi film skontala sam u biti koliko sam ja negativna po tim nekim pitanjima... Stalno se zalim, ma cemu fakultet i sve i kad god posaljem neki zivotopis uvijek mislim, ma da bas cu ja upasti, tko sam ja, odakle mi stela.... I tako u nedogled... I saljem zivotopise i na kraju krajeva i molim se za to, ali JA u to ne vjerujem.... I nikakvog izlaza, nikakvog rjesenja, samo veca i veca depresija....
|
|
|
|