Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kakav je avatar osobe iznad vas? 15.1.2011 0:00:17
Hanady RR
galicija -lijep, mističan i malo se nazire sva vrijednost istoga.
veesela-nikakav ( tek skontah da ga nema)
< Poruku je uredio Hanady RR -- 15.1.2011 0:01:12 >
RE: Kakav je avatar osobe iznad vas? 15.1.2011 15:11:35
Ninushka
IZVORNA PORUKA: sabinos
IZVORNA PORUKA: Ninushka
IZVORNA PORUKA: felix
neka zena gleda negdje tamo tako mi izgleda na slici
:) ....i najljepši grad na svijetu...moj grad...Zenica..jeste da je možda i najzagađeniji al hajd.... najljepši park na svijetu..Kamberovića polje Zenica....
nigdje avatara i punoooo zvjezdica.....sve vidi i sve zna!
ooooooooo prepoznajem ovaj avtar kamberovica polje-nezaboravno
RE: Kakav je avatar osobe iznad vas? 15.1.2011 16:24:35
mala86
presladak,topli majcinski zagrljaj -realllove
RE: Kakav je avatar osobe iznad vas? 15.1.2011 16:49:40
Anoniman
niobe uvjek smjesna i nasmijana sa svojim avatarima apotekarka,meni jako draga zena bez avatara reallove ,prva majcinska ljubav mala,djeda mraz me podsjeti na anela i njegov strah i bjezanje kad ih vidi i nacrtane
RE: Kakav je avatar osobe iznad vas? 15.1.2011 17:11:55
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Niobe
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
mala 86 podsjecas me na paketice i kolace radi ovog djedice
uvijek sam se pitala sto apotekarka nema avatar
a kod reallove je savrsen
a ne pitaš se đe je meni avatar??? ja bi garant metnula nešto veselo mene ovaj tvoj avatar podsjeti na Turabija, znaš da je on uvezan sa malim zelenim bićima ala kornjače
< Poruku je uredio veeseelaa -- 15.1.2011 17:12:26 >