Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kakav je avatar osobe iznad vas? 14.1.2011 17:36:10
jasmin
Zena koja ima jednu neispunjenu zelju i misli da je zbog toga nekada zivot patnja...ali nije...sve je to dio zivota i sutra ce ona biti sretna zena i jos sretnija majka,akobogda.
P.S:Kakva su pravila igre?Ucestvuje se samo jednom ili...?
RE: Kakav je avatar osobe iznad vas? 14.1.2011 22:44:14
Mirkica
sasav kao i dadada
RE: Kakav je avatar osobe iznad vas? 14.1.2011 23:08:48
Anoniman
hahah,iskreno,ne znam ni šta je ovo...na prvu uvijek pomislim neke " morske trave " ili je ovo rosica po nečemu,hahah,ko bi ga znao,u svakom slučaju oku ugodan avatar,baš lijepo "nešto"