Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 12.1.2011 12:20:54
HanaBana
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Zvanično obavještenje u vezi priloga koji se mogu dostaviti u igraonicu Čarobni svijet
"Stvarčice se mogu donositi u Čarobni svijet od četvrtka do četvrtka, od 13. do 20. januara, za vrijeme radnog vremena, pa neka to bude od 10 - 20 h."
hvala Visnja i Suzi. Ukoliko meni neko donese nesto jer su se vec neke forumasice javile da ce donijeti na moju adresu, u toku dana cu to donijeti do igraonice.
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 12.1.2011 13:21:12
koka i po
hanabana...molim te d nas obavjestis koje AD ...daju djeci .. ja cekam odgovore par clanica iz mog grada pa ako budemo u mogucnosti da i mi posaljemo mali prilog za bebice
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 12.1.2011 13:27:00
tekja
kleopatra, mislim da je koka mislila na adaptirano mlijeko..ja bih voljela da se otvori neki ziroracun, ljudima treba i novaca i sigurno ce im dobro doci
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 12.1.2011 13:37:28
Medić*
IZVORNA PORUKA: HanaBana
za AD cemo znati kada majka i malisani izadju iz bolnice. Ziro racun cemo takodjer dobiti u toku dana, cim zet dodje kuci da mi ne diktira na tel
zanima me da li veceras sta nosimo sa sobom na kafici kada se vidimo ili nosimo u igraonicu a novac uplacujemo na racun, bas mi je drago da je odaziv bas veliki
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 12.1.2011 13:53:53
Visnja RR
Pored Željinog stadiona ...tj između glavnog i pomoćnog... Hercegovačka 3, "Skrenite u ulicu odmah pored restorana Plavi zamak i ugledaćete slatki i veseli Čarobni svijet! "
< Poruku je uredio Visnja RR -- 12.1.2011 13:54:31 >
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 12.1.2011 15:09:23
Selma_Ado
i evo jos malo informacija i da budete upuceni sto se tice sta bi im trebalo.Cuo sam se sa Kresimirom , dobili su ves masinu i jos jedan krevetac i imaju jedna kolica tako da se evo mozete orjentaciono dogovoriti sta bi ko mogao da dadne, a sve ostalo sto mozete da dadnete bice super!
< Poruku je uredio Visnja RR -- 12.1.2011 20:31:13 >
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 12.1.2011 20:41:16
Visnja RR
Konačni dogovor oko naše pomoći trojki:
Novac će se uplaćivati na moj ŽR s naznakom "za trojke"
KM-ovski ako se placa preko UNICREDIT bank:
Tomic Visnja 40325179000
a ako se placa preko druge banke :
3386902116418380 s pozivom na Tomic Visnja 40325179000
za novac koji se skupi kupicemo pelene i AD...
ako zelite možete neke potrebne stvarčice odnijeti u igraonicu Čarobni svijet (pored Željinog stadiona...Hercegovačka 3) svaki dan od 13.01 do 21.01...od 10 do 20 h .... treba napomenuti da djeca vec imaju odjeće veoma mnogo... ali ono što će trebati su pelene i jednokratne i pamučne, Adaptirano (sutra ćemo javiti koje), vlažne maramice, kremice, čaj... (uvjek možete ubaciti i neku cokoladicu ili sokic jer roditelji trojki imaju jos dvoje djece... možete slobodno uzeti pelene i broj/dva vece...
< Poruku je uredio Visnja RR -- 12.1.2011 20:47:53 >
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 12.1.2011 22:02:49
Anoniman
Molim bez ljutnje ali ja sam planirala da uplatim na racun od oca, ne da ne daj Boze nemam povjerenja u vas, vec iz tog razloga sto smatram da im je i keš potreban, potrebno ce biti nesto i majci i starijoj djeci, nisu sve potrebe oko beba, a koliko skontah za sav skupljeni novac na Visnjin racun ce se kupiti mlijeko, pelene, kozmetika... Zato ako mogu dobiti na pp ziro racun od oca, a nije problem i pored toga cu uplatiti i na Visnjin, ali zelim i na očev jer i sami ste svi imali dijete i znate koliko je novca potrebno u pocetku za jedno dijete, a ne za troje.
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 13.1.2011 9:02:10
Hanady RR
Dogovorili smo ovo što je Višnja napislala
Naime članovi familije su sugerisali da to ne bude u novcu već u potrebnim stavrima... o sakupljenom novcu na naš humantirani račun na višnjino ime može se dogovoriti da se kupe namjernice u kuću...nabavka za sve članove obitelji naravno ako se svega ostalog skupi kako se i očekuje za male bebare.
U čarobnom svijetu vrata su nam otvorena Kada se sve skupi biće preuzeto i bebama odnijeto
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 13.1.2011 9:12:38
ziki
Super, ja večeras ako Bog da prebacuje pare na RR račun, da ne maltretiram sestru da čeka stavri i nosi u igraonu.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......