škorpija -> Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić (11.1.2011 10:21:56)
|
Drage moje ne znam da li ste čitale, Prve trojke u obnovljenoj Klinici za ginekologiju i akušerstvo na Jezeru u Sarajevu rođene su u petak, 7. januara, u 14.35. Tridesetdevetogodišnja Belma Vukšić carskim rezom na svijet je donijela dječaka i dvije djevojčice. - Ne krijem oduševljenje zbog rođenja troje djece, čak sam pustio i suze radosnice. Kad smo čuli da Belma nosi trojke koje su začete prirodnim putem, u isti mah smo bili iznenađeni i sretni. Neka su nam djeca živa i zdrava! O imenima još nismo razmišljali. Kad supruga izađe iz bolnice, za to će se pobrinuti stariji sin i kćerka - priča nam uzbuđeni otac Krešimir Vukšić (49). Uprkos radosti, Vukšiće brine kako će odgajati tri bebe odjednom, jer žive veoma skromno. - Imamo još dvoje djece, sina i kćerku. Živimo od 320 KM prihoda. Kako ćemo od toga živjeti na ovoj skupoći, ne znam... - kazao je Krešimir. Kolegica mi je rekla da ima imaju samo jedan krevetić, treba im i garderobice, AS i sve ostalo za bebe. Ako neko ima d apokloni ja ću imati broj moba oca u toku dana pa bilo bi lijepo da ono što vam ne treba date njima
|
|
|
|