Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 15:58:13
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Sulty
Ja sam stavila na facebook sljedeci status:
Sutra, 12.01., u Importane centru u prizemlju organizovana je dobrotvorna akcija pomoci Belmi i Kresimiru Filipovicu za njihove predivne male trojke. Pomozimo nasim malim sugradjanima :-). Nek su nam zivi, zdravi i veseli.
i jos dodala slicicu preslatkih bebica. Ko sto neko rece, ma ne mozes da im odolis, odmah imas potrebu da im pomognes pa koliko god.
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 16:03:00
hatepsut
SVE POHVALE za vas drage moje koje ste odlucile da pomognete! s obzirom da ne zivim u Sa. a i sto bi dosla malo me strah ove gripe :) pa ako je neka raspolozena da mi se javi na pp,ja recimo mogu da posaljem dopunu za mob,a ta neka koja ce biti na sastanku da da novac u moje ime.o kom iznosu se radi,dogovorite se vi.ipak sve je neophodno mada ja mislim da je novac najpotrebniji! roditeljima cestitke a bebama zelim sretno djetinstvo !
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 16:09:03
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: hatepsut
SVE POHVALE za vas drage moje koje ste odlucile da pomognete! s obzirom da ne zivim u Sa. a i sto bi dosla malo me strah ove gripe :) pa ako je neka raspolozena da mi se javi na pp,ja recimo mogu da posaljem dopunu za mob,a ta neka koja ce biti na sastanku da da novac u moje ime.o kom iznosu se radi,dogovorite se vi.ipak sve je neophodno mada ja mislim da je novac najpotrebniji! roditeljima cestitke a bebama zelim sretno djetinstvo !
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 16:37:44
terve
POZDRAV SVIMA A MALIM BEBICAMA SRETAN I DUG ZIVOT U ZDRAVLJU I VESELJU KAO I NJIHOVIM RODITELJIMA...STO SE TICE POMOCI SVAKA VAM CAST JA BI RADO DA POMOGNEM DOPUNE SU OK ALI DALI MOZE KRESIMIR DA OTVORI BROJ ZIRO RN PA DA UPLACUJEMO BEBICAMA KAD GOD KO MOZE I KOLIKO MOZE.A ONI CE ZNAT STO KUPITI.KOLIKO NAS IMA MASALA BICE PARA DA UPLACUJEMO PO 5 KM.I MOCI CE UPLACIVATI I RAJA KOJA JE DALJE A SVAKAKO TREBAT CE NESTO I ZA MAJKU.....
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 16:43:59
klemzi
IZVORNA PORUKA: terve
POZDRAV SVIMA A MALIM BEBICAMA SRETAN I DUG ZIVOT U ZDRAVLJU I VESELJU KAO I NJIHOVIM RODITELJIMA...STO SE TICE POMOCI SVAKA VAM CAST JA BI RADO DA POMOGNEM DOPUNE SU OK ALI DALI MOZE KRESIMIR DA OTVORI BROJ ZIRO RN PA DA UPLACUJEMO BEBICAMA KAD GOD KO MOZE I KOLIKO MOZE.A ONI CE ZNAT STO KUPITI.KOLIKO NAS IMA MASALA BICE PARA DA UPLACUJEMO PO 5 KM.I MOCI CE UPLACIVATI I RAJA KOJA JE DALJE A SVAKAKO TREBAT CE NESTO I ZA MAJKU.....
Meni bi ovako nešto najviše odgovaralo, ali i ako ne bude, naći ću način da pomognem. Bebicama dug, sretan i zdrav život od srca želim
OT: Terve, piši malim slovima
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 18:10:21
R&T@
Pohvale za akciju... Ucestvujem sutra...vjerovatno cu kupiti kozmetiku za bebe i ponijeti nesto novih stvarcica sto mi je ostalo... Javit cu vam ujutru dok "isplaniram"
A roditeljima zelim da im djecica budu mirna i zdrava...samo da ih miluju trebat ce im 24 sata dnevno, a gdje je hranjenje, presvlacenje... neka im je Bog dragi na pomoci u svakom trenutku i svakom pogledu
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 18:38:20
chantal
Sve pohvale članicama RR velikog srca!
Ovako,ja bih voljela uplatiti nešto novca,koliko sam trenutno u mogućnosti,jer ipak je novac najpotrebniji,pa bih zamolila Hanubanu ili "zeta" da kontaktiraju tatu Krešimira i obavjeste,pa opet nama jave. Mislim da je bolje da oni koji nemaju ništa za bebe u kući uplate novac nego da maksuz kupuju,pa makar znači odnijetili 10-ak KM uplatite,nakupiće se toga aBd,pa neka oni sami kupe ono što im je potrebnije,a znači oni koji već imaju odjeću,kozmetiku ili flašice npr.neka to poklone,dobro će doći šta mislite o mom prijedlogu?
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 18:47:00
R&T@
Licno ne volim poklanjati novac... Dati neku konkretnu stvar, pa makar kutiju kreme za bebe, mi je nekako prisnije... Ali neka svako odluci kako mu je draze i lakse
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 18:55:38
chantal
IZVORNA PORUKA: tajra
Licno ne volim poklanjati novac... Dati neku konkretnu stvar, pa makar kutiju kreme za bebe, mi je nekako prisnije... Ali neka svako odluci kako mu je draze i lakse
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 19:36:09
mrvicaa
IZVORNA PORUKA: klemzi
IZVORNA PORUKA: terve
Meni bi ovako nešto najviše odgovaralo, ali i ako ne bude, naći ću način da pomognem. Bebicama dug, sretan i zdrav život od srca želim
I meni bi ovo odgovaralo,ali ako ne,onda klemzi da pokusamo zajedno nesto smisliti,cujemo se na mob,vazi!??
Inace zene RR svaka vam cast,kako se samo brzo izorganizujete,Bas ste veliko ....
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 20:36:26
Visnja RR
e ovako... nakon nae sutrašnje "hitne" akcije, igraonica Čarobni svjet će nam otvoriti svoja vrata da u narednih 7 dana donesemo svoj prilog u odjeći i raznim stvarčicama ..pa da se onda sve odnese na adresu... vjerujem da ce to biti od petka do petka...samo cu vidjeti da li ima neka određena satnica...
< Poruku je uredio Visnja RR -- 11.1.2011 20:37:14 >
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 21:29:39
mišur
Višnja i HanaBana,
pošto se vas dvije koordinatori , a ja sam daleko, imajte na umu da imam kolica za bebe i da ih mogu poslati ukoliko zatreba. Pošto vidim da se puno cura odazvalo, što nisam ni sumnjala, malo mi je bezveze sad iz BL slati pelene i kozmetiku, nego se raspitajte sutra kod tate trebaju li im kolica. Ako budu trebala, mogu ih poslati po tati jer radi u SA, a neka od vas da preuzme.
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 21:56:16
klemzi
I meni bi ovo odgovaralo,ali ako ne,onda klemzi da pokusamo zajedno nesto smisliti,cujemo se na mob,vazi!??
Važi draga, ako uskoro ne bude žiro računa, pokrenut ćemo i mi ovdje nešto
RE: Pomozimo: trojke Krešimira i Belme Vukšić 11.1.2011 21:59:11
unique
lijepa draga djeca, ja sam se rasplakala od srece nekakve, da budu zdravi i sretni dugo, i naravno ja bih takodjer htjela pomoci nekako al buduci da nisam iz sarajeva molila bih organizatore da i nama nadju neki nacin kako da pomognemo npr nek nam posalju tacnu adresu a ja bih poslala postom poklon bon iz dm-a jer tamo ga mogu sigurno pametno iskoristiti...