|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.2.2011 9:02:51   
gagach
IZVORNA PORUKA: entinte

Jutro ženeeeee user posted image

Treba mi savjet user posted image  Danima pokusavam dobiti dr. dekovica (Jezero) ali ne mogu nikako a trebala bih na kontrolu sutra ili prekosutra jer mi istice uputnica u ponedjeljak. user posted image  Inace sam samo jednom bila kod njega ali me nije pregledao, otisla samo da se vidim sa njim i da mu pokazem nalaze od privatnika kod kojeg idem a to je dr.Divanovic tj. da se sa njim dogovorim za slijedeci pregled jer mi je vrijeme da me neko vodi u bolnici do kraja trudnoce a ostalo mi je nepuna 2 mjeseca. Tada mi je rekao da mu se javim za 3 sedmice ali evo ne mogu ga dobiti. Kako ga nisam dobila kontam da nađem drugog doktora user posted image  user posted image  user posted image  treba mi neko koga mogu uvijek dobiti jer ne daj boze da je nesto hitno... u redu ako ima puno posla ili ako odmara od prethodne radne smjene ali 2 dana nikako da se ne javi... user posted image  
Pomozite žene sta vi mislite...
Pusaaaaa
pa jesi li zvala u bolnicu da pitas koja je smjena i kada radi?
kada je dezurni i to? pa se onda samo pojavis...

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2076
23.2.2011 9:36:20   
Medi_87
Jutroooooooo, Vilice moj racuna ovaj prvi jer mi je zadnja mens bila 18.5 i on kaze moze i 22.2. biti ali eto uzecemo 23.2. i opet truba nece Bubo vani niakko uzvrtio se pravo a mene nista sad ne boliuser posted image user posted image user posted image
Sarah ja sam otisla sa malom uputnicom ali sam zamolila dr da mi ne stavlja datumuser posted image user posted image i nije zena stavilauser posted image Sad nosam veliku ne dam je ni za zivu glavuuser posted image
Gagach strasna si, bjezi cuko od tebe moja maca isprlja sve prozore hoce da se milkiuser posted image user posted image
Entinte jucer je gore bila strasna guzva i cisto sumnjam da bi se iko javio u onoj frci, lijpo nazoves gore Jezero i pitas kad je dr tu i odes
Ja sam ga jucer vidjela u prolazu proletio covjek ko muhauser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2077
23.2.2011 9:49:41   
gagach
BUBO I MICA prave belaj hahahhahaa
mozda je to ljubav ... stimaju da se sretnu u bolniciuser posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2078
23.2.2011 9:50:08   
entinte
Danas cu ga opet nazvati da vidim hocu li ga moci dobiti... user posted image  volila bih kod njega ici ali stvarno... ali bojim se da ce mi isteci uputnica pa moram je opet ganjati a radim bas mi je nezgodno a volila bih se dogovoriti sa doktorom i onda mu otici jer ne mogu izlaziti stalno sa posla, najsigurnije mi je kad se dogovorim...

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2079
23.2.2011 10:14:35   
Anoniman
Jutro drage moje, Medi ako ti je poslednja menstruacija bila 18.5 onda je termin 25.2, jer se racuna plus sedam dana minus tri mjeseca. Ma brzo ce bubo maleni user posted image
Gagacha ja sto vise tebe citam sve mislim da sam ja pisala postove user posted image user posted image , da mi nismo sta u rodu user posted image
Mislim da je Dejovic dezurni u nedjelju jer prije je bio dan posle poje dr dezurni, a ona je u subotu, tako nazovi pa pitaj, provjeri, ne znam je li mjenjao dezure. Ako je u nedjelju super ti dodje jer nije guzva i primice te sigurno, a i ti ne radis, pa mozes s mirom otici i sacekati ga, a koliko skontah uputnica ti vazi do ponedjeljka.

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 2080
23.2.2011 10:22:00   
vila.vilica
gagach..zaradila si jedno dobro djelu sa onom kafom..naime da ne ugledah soljice opet bih zaboravila da je popijem pa bih bila na mukama zvanim glavobolja....
btw..sunce (onon nebesko) se bilo pojavilo na kratko..valjda od straha user posted image
a nasmijala si me za bubu i micu hahaha..haj znaj mozda je proradila neka hemija neki dan na kafi hahaha iako je bubo pored sebe imao suncetovu pišuljicu user posted image user posted image

medi...vidis kako to oni razlicito pikaju..pitala sam te namjerno koji je za njega finalni termin od tvoja tri..mislim kad ga prekoracis valjda se zna koliko se smije prekoracit...a nije isto ako je 5 dana razlike medju terminima....po tom tvom moj je termin onda sutra...jer je moja posljednja meca bila 20.5...a vidis moj se drzi 27.2.user posted image user posted image e helem ako mica dodje do tad ili na taj dan onda je na mene,...ako zakasni...onda nije na mene user posted image user posted image
entinte...ja sam nazvala jedan dan jezero i pitala kad je taj i taj doktor dezurni kaze evo sutra i ja brze bolej sutra i nadjem ses covjekom prvi put...od tada me narucuje svaki put kad je dezurni..nikad ga ne zivkam na teluser posted image

< Poruku je uredio vila.vilica -- 23.2.2011 10:24:42 >

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2081
23.2.2011 10:25:17   
lepetetka
entinte molim te, koliko ti važi ta mala uputnica za pregled???user posted image user posted image  Ja trebam u petak gore ali pojma nemam treba li mi nova uputnica... Bila prošle sedmice sa friškom ali me vratiše user posted image user posted image , ona tetka žvaće sendvič i kaže dođi ti u martu hahahahahahahuser posted image user posted image ....pa tek onda upita je li nešto važno pa reko jeste...kaže hajde onda u petak.. i tako ti ja put pod noge user posted image user posted image ....
pa ne znam da li mi treba nova.... hajde drage moje user posted image user posted image  sa iskustvom sa ovim uputnicama javite mi da znam kako to hoda gore....da se pripremim ...

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2082
23.2.2011 10:29:43   
taurus
mala uputnica važi mjesec dana od datuma izdavanja i važi samo za jedan pregled, a ako dobiješ veliku uputnicu zamoli dr. da ti ne stavlja datum
sa velikom uputnicom ideš na kliniku na kontrole i sestra koja radi ctg svaki put za uputnicu zakači tvoj nalaz i vrati ti uputnicu jer je to ujedno i uputnica za hospitalizaciju

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 2083
23.2.2011 10:29:58   
Anoniman
Joj Vilo i Medi zamisljam vas zajedno na porodu sto do stola user posted image , derete se u tandemu, a u razmacima izmedju kontrakcija tracate zene sa foruma user posted image . Joj to bi bas bilo super jos samo kad bih se ja pitala user posted image

Neposredna veza do poruke: 2084
23.2.2011 10:30:18   
vila.vilica
lepetetka...ja sam vec skontala da ti ovdje nicije iskustvo ne moze pomoc...vec ti sudbina zavisi od postave koja te gore doceka..user posted image user posted image user posted image
ja sam dosla prvi put gore sa uputnicom malom, starom 3 dana i zenska mi rece da mi ne vazi uputnica tj. da mora imati datum od tog dana..te  da moram na blagajnu i mozda cu platiti pregled....kazem..dobro da i to cujem i posto sam uhvacena nespremna,..reko ok platicu..i posalje me na blagajnu naravno u drugu zgradu zvanu dip, pa posto bijase vikend oni me poslase na kum i tamo mi zene PRVO nije naplatila, a DRUGO, rekla mi...evo ti uputnica nek imas posto ces opet ici sigurno! Zamisli kontradikcije.user posted image

Za sljedeci put sam pripremila veliku uputnicu s kojom im samo mahnem preko stola i sklonim je u tasnu i 2x me nisu peglali, ali sta ce biti sutra to samo Bog zna user posted image

< Poruku je uredio vila.vilica -- 23.2.2011 10:32:51 >

02.03.2011.

Neposredna veza do poruke: 2085
23.2.2011 10:31:52   
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joj Vilo i Medi zamisljam vas zajedno na porodu sto do stola user posted image , derete se u tandemu, a u razmacima izmedju kontrakcija tracate zene sa foruma user posted image . Joj to bi bas bilo super jos samo kad bih se ja pitala user posted image

vjeruj da je i meni slican scenario pao na pamet...steta sto ne poznajemo mama_aBd...ona ima danas termin..mozda bi se i ona gore potrefila ako nije dole u drzavnoj...
al to sa medi bi bas bila slucajnost ..pa jos u istu nas sobu hahaha

02.03.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2086
23.2.2011 10:32:03   
taurus
entinte pošalji poruku dr. sanjinu
mojoj prijateljici je vodio trudnoću i znam da su komunicirali preko poruka

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2087
23.2.2011 10:39:47   
entinte
IZVORNA PORUKA: taurus

entinte pošalji poruku dr. sanjinu
mojoj prijateljici je vodio trudnoću i znam da su komunicirali preko poruka

Poslala sam mu i poruku user posted image  kopam i rukama i nogama da dođem do njega nadam se da cu ga danas uganjati user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2088
23.2.2011 10:42:46   
Gemelli
Jutro trudnjace user posted image hehe citam ovo za cuke i mace i mogu da kazem da i nas cuko, cim ja izadjem na vrata ide u kucu user posted image user posted image , moram je zovnuti par puta da izadje, slusa me, ali cim me vidi ona u kucicu user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2089
23.2.2011 10:46:15   
gagach
jelena..hm mozda smo sestre? user posted image user posted image user posted image user posted image

villo...vidis kako ja mislim na vas...i uvijek ostavim fildzan viska:)
ja opet u kuci zuljeve cu dobiti na guzi od sjedenja....user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2090
23.2.2011 10:46:22   
lepetetka
vilo vilice i taurus hvala na brzom odgovoru...a imeni se čini kako te ko dočeka..Ma razumijem ja i njih i te gužve ali nekad i pretjeruju...tada kada sam bila baš i nije bila neka gužvauser posted image user posted image ....a ja bila spremna na čekanje user posted image user posted image ...a ona me vrati.pihhh
Još stvarno nema smisla..ona jede onde, žvaće i komunicira s pacijentom...bahato bahato... Hajde da je sama pa bih rekla nema ko da je zamijeni mora tu jesti, ali bilo ih je dvije, ma ne one u društvu objeduju.. Idući put ću i ja puna usta i pred njih user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2091
23.2.2011 10:47:34   
gagach
IZVORNA PORUKA: Gemelli

Jutro trudnjace user posted image hehe citam ovo za cuke i mace i mogu da kazem da i nas cuko, cim ja izadjem na vrata ide u kucu user posted image user posted image , moram je zovnuti par puta da izadje, slusa me, ali cim me vidi ona u kucicu user posted image
hahahahahah to je to...bas zracimo tom krasnom energijomuser posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2092
23.2.2011 10:49:35   
Anoniman
Trebala si reci draga, nije lijepo da trudnica gleda i oteti im user posted image

Neposredna veza do poruke: 2093
23.2.2011 10:50:54   
entinte
IZVORNA PORUKA: lepetetka

entinte molim te, koliko ti važi ta mala uputnica za pregled???user posted image user posted image  Ja trebam u petak gore ali pojma nemam treba li mi nova uputnica... Bila prošle sedmice sa friškom ali me vratiše user posted image user posted image , ona tetka žvaće sendvič i kaže dođi ti u martu hahahahahahahuser posted image user posted image ....pa tek onda upita je li nešto važno pa reko jeste...kaže hajde onda u petak.. i tako ti ja put pod noge user posted image user posted image ....
pa ne znam da li mi treba nova.... hajde drage moje user posted image user posted image  sa iskustvom sa ovim uputnicama javite mi da znam kako to hoda gore....da se pripremim ...

Ej draga lepetetka, kao sto rekose mala uputnica ti vazi mjesec dana, moja je od 31. januara ali mi je dr rekao da mi u tom slucaju vazi do 28. februara tj. zadnjeg dana u mjesecu...

Neposredna veza do poruke: 2094
23.2.2011 11:14:44   
vila.vilica
entinte...a kak oto da mala uputnica vazi mjesec dana..koliko onda vazi velika? meni ona gore rece da mi velika vazi mjesec dana, a mala jedan dan user posted image

lepetetka..ta prica o hrani na radnom mjestu..podsjeti me na jednu bas ljubaznu sestricu gore..koja nije nista jela vas dugi dan samo se previjala od gladi kaze ne smije tu da jede zbog mirisa hrane a nema je ko zamijeniti...vidis da nisu svi isti...
a isto tako se sjetih jedne opicene sestre ili sta je vec gore u skerlicevoj..onako sva je isto blentava...i ja stanem na otvorena vrata prostorije u kojoj sjedi ona sa jos nekom i fumaju u 16 i nesto pricaju, a ja sam hocu da zamolim nesto...ali jok kao da me Bog niej dao..i ja se sklonim stanem pred vrata na koja sam trebala...cujem ima neko pa cu kucnuti kad zavrsi...kad nailazi ta opicena...i ja onako ofirno okrenem glavu prema plafonu, cupkam nogom..lalalalla ko da je nema bukvalno...vraca se ona..pita me: a sta ste vi trebali...reko...od vas vala nista! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio vila.vilica -- 23.2.2011 11:15:51 >

02.03.2011.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2095
23.2.2011 11:23:56   
entinte
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

entinte...a kak oto da mala uputnica vazi mjesec dana..koliko onda vazi velika? meni ona gore rece da mi velika vazi mjesec dana, a mala jedan dan user posted image

lepetetka..ta prica o hrani na radnom mjestu..podsjeti me na jednu bas ljubaznu sestricu gore..koja nije nista jela vas dugi dan samo se previjala od gladi kaze ne smije tu da jede zbog mirisa hrane a nema je ko zamijeniti...vidis da nisu svi isti...
a isto tako se sjetih jedne opicene sestre ili sta je vec gore u skerlicevoj..onako sva je isto blentava...i ja stanem na otvorena vrata prostorije u kojoj sjedi ona sa jos nekom i fumaju u 16 i nesto pricaju, a ja sam hocu da zamolim nesto...ali jok kao da me Bog niej dao..i ja se sklonim stanem pred vrata na koja sam trebala...cujem ima neko pa cu kucnuti kad zavrsi...kad nailazi ta opicena...i ja onako ofirno okrenem glavu prema plafonu, cupkam nogom..lalalalla ko da je nema bukvalno...vraca se ona..pita me: a sta ste vi trebali...reko...od vas vala nista! user posted image user posted image user posted image

vila.vilica.... Važi mjesec dana mislim u roku od mjesec je moras iskoristiti za jedan pregled jer ti je oni cini mi se uzmu na pregledu tako da je vise nemas na to sam mislila... moras je u roku od mjesec dana iskoristiti za jedan pregled user posted image

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 2096
23.2.2011 11:26:17   
Anoniman
A ja skoro odem da podignem lijek u apoteci, ja kupovala dobrostan i dr mi kaze ide na recept, da mi recept i posto sam imala kuci, vec bila kupila reko otici cu podici, odem ja u apoteku kad teta fino recept na onaj skener kaze mi, istekao vam je recept, reko kako to, kao recept vazi 15 dana isto kao i uputnica za specijalistu. Tako izgleda kako se kome ćefne.

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 2097
23.2.2011 11:30:26   
Rimljankaa
DANAS NAM JE DIVAN DAN,DIVAN DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   castimo,danas nam je mali rodjendan!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2098
23.2.2011 11:31:25   
lepetetka
Hvala entinte , ma spremiću se dobro, ako mi samo šta kaže user posted image user posted image user posted image
Vilo  vilice baš me nasmija hvala ti user posted image user posted image ...ma ima nas svakavih... a i mene hoće takve situacije, mada nisam nešto posebno ni zafrkana, ali se prosto iznenadim..  Jednom sam tako razgovarala sa sestricom koja je je turpijala nokte na šalteru!!!!!! Nije u pitanju ginekologija ovo se desilo na drugoj klinici....user posted image user posted image

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 2099
23.2.2011 11:31:50   
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: entinte

IZVORNA PORUKA: vila.vilica

vila.vilica.... Važi mjesec dana mislim u roku od mjesec je moras iskoristiti za jedan pregled jer ti je oni cini mi se uzmu na pregledu tako da je vise nemas na to sam mislila... moras je u roku od mjesec dana iskoristiti za jedan pregled user posted image

ejš ma pusti ti to..ja ti kazem ja prvi put donijela uputnicu staru 3 dana ona mi rece NE VAZI! user posted image

Rimljanko..sretan mali rodjendan user posted image user posted image user posted image

02.03.2011.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *