Rimljankaa -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) (14.1.2011 10:43:18)
|
Bint gdje se guras?????????? Iako nam je isti dan termin,nekako mi je sve islo da cu ja prije tebe... Salim se draga. Ali sad me trema bas uhvatila... SRETNO!!!!!!! Majke mi,kao da se ja poradjam. Sad nekako svjesnija postajem,da nam se bas primaklo.... Ja nemam jos nikakve bolove. Evo hocu do grada malo prosetati. Bint,jesu li tebe ginekoloski pregledali? KOliko si otvorena do sada??? Sretno,sretno,sretno!!! I da ako Bog da sve prodje u najboljem redu sasto manje bolova!!!! Ladyblue,vidjecu sad u ponedjeljak sta ce mi reci koliko sam otvorena. Mada mi je on naglasio da bi se mogla i poroditi bas oko ponedjeljka. A kako stvari idu,brzo sam kod vas na forumu.. :))) Taurus,samo da nebude preko reda,hahaha....A za bolove,kazem ti,rijetko,gotovo nikad me nije stomak bolio kad bi dobila,samo krsta. Ja sam imala super menstruacije,kad dobijem i ne osjetim,mogla sam sve zivo raditi,hodati,trcati... Rose,hvala ti.... Sad cu i ja jos malo aBd imati svoju curicu.. :))) I ja cu se truditi da disem..A sve se bojim da nezaboravim disati. Ako stignem,opet u utorak na ponavljanje na vjezbe... Curice,bas mi je zao da ti je pregled tako bolan. Ja sam imala ginekoloski u utorak i nista me nije bolio... Imam opet u ponedjeljak,nadam sed a ce isto biti bezbolan... Cuvaj se,i sretno,da bude sve u najboljem redu! megi,hvala ti!!!! Samo vise da se hoce zavrsiti i da bude sve kako treba. Nekako se nadam da nece bas toliko ni boljeti... Ja sam postala strasno nervozna. Sve me nervira. I mama mi kod mene,kao da mi nesto pomogne,a meni to sve ide na zivce. Zglobovi me od ruku bole kad savijam sake i to je za sada jedina bol... Malo ste mi podigle tremu sto kazete da je to vec krenulo,kad sma 1 prst otvorena (a ja razmisljam kao da mi je termin za mjesec dana),jer sam ja mislila da je to jedan prst nista i da su sve trudne zene bar malo otvorene...
|
|
|
|