stefania -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) (6.2.2011 17:54:26)
|
helou Nejra sretno, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] znam da te je strah, ali ja ti da pravo kazem pomalo i zavidim, eto ti ces skoro svoju bebu vidjeti i drzati a ovakve kao ja imaju jos mnog toga da preguraju pa da tek onda aBd, dodjemo tamo gdje si ti sada...ma bice to super Medi sretno na ispitu, nadam se da di ti ti dobro poslije sve te frke koja te snasla eh ja sebi danas hajrovala onaj pojas za trudnjace koje nisko nose u bbi, samo bio samo xl pa mi je malo komotan, ali dobar, a bice jos bolji za koji dan bar s obzirom na to koliko se brzo debljam.[sm=smiley19.gif] vec sam natukla 10kg, imala 54kg na pocetku a sad evo u 22 sedmici ja fino 63kg. haj sta ces, jos mi dok kaze, pa nema veze sto ti zdravo jedes svakako si bila sitna, da nisi ne bi ti tijelo toliko naslaga sakupljalo sad...to ko biva treba da me utjesi...ali neka, majke mi toliko mi je sve svejedno, samo da ovo dobro zavrsi...idem na pregled slijedece sedmice, da vidim hoce li me skinuti s apaurina ili idemo i dalje..nadam se da necu morati jos nesto da pijem i da se ono prestrasno krvarenje i kontrakcije nece vratiti, pu,pu,pu gagach koliko si dugo ti pila apaurine? p.s. sta trebam imati da krenem na vjezbe u skerlicevu ( koju dokumentaciju i tako to), da li neko zna? ostajte mi sretno, zdravo i debelo
|
|
|
|