|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  384 385 [386] 387 388   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
11.5.2011 22:04:38   
animagical
a jelena, ako beba normalno napreduje, sta te briga za kileuser posted image bar ces biti zgodna mama, valja meni kasnije mrsatiuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 9626
11.5.2011 22:21:30   
Selma.A.M
Tema sex i hrana,upravu si JelenaT user posted image
Ja sam se zadala u prebiranje dječiji stvari i polako perem po malo,danas sam iznijela ogradice za krevetić da se zrači malo .....MM mi kaže da sam malo poranila user posted image  šta vi mislite....
A porodila mi se od radnog kolege žena,samo jedan dan ušla u deveti i porodila se,bebi je malo positna 2.500kg ali ne mari jer je sve ok ...........Pa me još veća panika uhvati,da neće i kod mene požuriti user posted image user posted image ...Ipak je do 9 mjeseca meni ostalo još 8 nedelja user posted image

Neposredna veza do poruke: 9627
11.5.2011 22:23:27   
sweet insanity
Pa i ja sam pocela pomalo kupovat u 7. mjesecu a do kraja 8. sam vec skoro sve nabavila, oprala, popeglala i sad cekamuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9628
11.5.2011 22:32:11   
animagical
ja vec kupujem gdje sta fino vidimuser posted image sve hocu da vas pitam, cime vi perete stvari za bebu, jel moze onaj persil sensitive? ja ga vec kupilauser posted image  

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 9629
11.5.2011 22:40:11   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical

ja vec kupujem gdje sta fino vidimuser posted image sve hocu da vas pitam, cime vi perete stvari za bebu, jel moze onaj persil sensitive? ja ga vec kupilauser posted image  

A što nebi moglo user posted image ......... Ja nekako oduvijek koristim prašak TIDE i omekšivač Ornel ili Lenor Sensitiv, ništa više

Neposredna veza do poruke: 9630
11.5.2011 22:41:34   
animagical
a nemam pojma, reko da nema nesto maksuz za bebeuser posted image jedva nasla ikakav da pise sensitive na njemuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9631
11.5.2011 22:56:31   
sweet insanity
Ja sma oprala tim persil sensitive:)

Neposredna veza do poruke: 9632
11.5.2011 22:58:07   
animagical
e super da mi kazes kako mirise, nikada nisam koristila ove sensitive varijante, a pogotovo ne bez omeksivaca...nekako me strah da bebina odjeca ne bude gruba,a znam da ne smijem omeksivac

Neposredna veza do poruke: 9633
11.5.2011 22:58:50   
Selma.A.M
Što se tiče omekšivača obično su oni bijeli kao sensitiv i namjenjeni bebabma,a Boga mi nijedan ne škodi samo duplo ispiranje i eto ga(a nemora ni to )
A za prašak ma i to je po izboru dali TIDE,PERSIL,BONUX ili neki treći sasvim svejedno user posted image

Neposredna veza do poruke: 9634
11.5.2011 23:02:27   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical

e super da mi kazes kako mirise, nikada nisam koristila ove sensitive varijante, a pogotovo ne bez omeksivaca...nekako me strah da bebina odjeca ne bude gruba,a znam da ne smijem omeksivac

Odjeca nije uopste gruba, a posto ja za bebu ukljucim duplo ispiranje, mirisa skoro da i nema sto pokazuje bas da je sensitive jer nema omeksivaca u sebi ali odjeca uopce nije gruba...ja sam zadovoljna.

Neposredna veza do poruke: 9635
11.5.2011 23:15:00   
animagical
eh sad...moje mukeuser posted image sta vam je zive bile duplo ispiranje? kod mene masina s onim digitalnim cudima, ispiranja imam izbor od jednog do pet puta,ja nama sve bar na tri ispiranja stavim...i ne znam hoce li mi bebijevo puno guzvati 1200 obrtaja ii trebam smanjiti? eh kad vas vec gnjavim imam i neku opciju Ag+ to je nesto kao za dezinfekciju vesa, ja to vala za nas dvoje nikad ne palim, sta moramo biti sterilni, ne znam jel trebam za bebu...namuci me masina ebo ga mis

Neposredna veza do poruke: 9636
11.5.2011 23:17:53   
sweet insanity
Eh to vec ne znam....kod mene ima tipka i kliknem ako hocu duplo ispiranje. A bijelo perem na 90, sareno na 60 i 40...

Neposredna veza do poruke: 9637
11.5.2011 23:23:44   
Selma.A.M
Animagical kod mene duplo ispiranje je kada mašina završim ja uključim ponovo samo da primi vodu još jednom,izmućka ga,ispere i centrifuga.....
Puno ti je 1200 obrtaja,plaho vrti user posted image user posted image  ,nego ti na 800 najviše 1000,meni je 1200 samo za peškire user posted image ...
Ah AG+ kako ja znam je nešto tipa kao vruć zrak i nešto bla-bla za ubijanje bakcila tzv dezinfekcija,npr za donji unutarnji veš,ali eto dobro dođe za bebine benkice makar prvi put

Neposredna veza do poruke: 9638
11.5.2011 23:28:40   
animagical
ma ja ne bih vala ni dezinficirala, sta ga imam uciti na sterilno, kako su prije bebe zive ostajale kad se otkuhavalao u loncima i pralo na ruke....inace ne volim prevelika dezinfiiciranja..jedno vrijeme sam ja sve po kuci dezinficirala i svako malo dobivala alergiju na sve i svasta...postala bila preosjetljiva.

Neposredna veza do poruke: 9639
11.5.2011 23:33:10   
Selma.A.M
Ma ja neke tipke na ovoj svojo mašini nisam nikada ni taknula,ali eto lijepo je znati kakva ima je svrha.

Šta je ovo večeras,slabo mahalanje nigdje nijedne user posted image ......A ja odoh lagano u krpe,valja sutra poraniti user posted image
Laku noć

Neposredna veza do poruke: 9640
11.5.2011 23:34:54   
sweet insanity
Laku noc:) Ja sam vala u 8 jutros ustalapa mi se pajki,a i fino sam se našetala-onaj pozitivni umor pa cu i ja nagovorit mm da legimo i gledamo film kad ne mozemo vec nista drugouser posted image

Neposredna veza do poruke: 9641
11.5.2011 23:36:29   
animagical
laku noc vam, idem i jauser posted image hvala za ovo oko pranja, bas danas peruci nas ves gledam i kontam ja kako li cu bebino...tacno se bila nasekiralauser posted image

Neposredna veza do poruke: 9642
12.5.2011 8:24:12   
ziki
Jutro trudnice, šta je ovo niđe ni jedne, sinoć do kasno mahalale? Haje na noge lagane. user posted image user posted image user posted image user posted image postrojavanje fino one sa jednom bebom naprijed sa dvojkama pozadi (samo ne znam kako prebrojavanje, naprijed 2,4,.. pozadi 3,6,..user posted image (ovo ja pod utiscima što mm nije išo u vojsku da ga tamo srede))

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 9643
12.5.2011 8:41:00   
sanela.asja
Jutro i od mene svaka cast Ziki ti poranila user posted image user posted image ...
user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 9644
12.5.2011 8:42:53   
Skvo RR
jutro....

kako ste mi?

Hvala ziki na kafi....

Ja sinoc gledala neki film..elem zaspala oko 2h...i bar sam do 8h u komadu opalila....mislim da mi je bolji ovaj rezim..nego kada malo ranije zaspem pa se u po noci probudim...

:)

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 9645
12.5.2011 8:52:24   
mala75
jutro cure i od mene, ja sam sinoć zbog jake glavobolje zaglavila u dežurstvu, pa kako nesmijem ništa popit (8sedmica) rekla mi da popijem samo nešto za smirenje do dva mg i ja popi leksaurin od 1,5. jel neko imao ovakvih problema i kako ste ih rješavale?????????????

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9646
12.5.2011 8:53:41   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Silver

drage moje, mozda je pitanje na pogresnom mjestu ali, da li neka od vas ima iskustva sa dr. frljak amirom , idem sutra kod nje na prvi UZV pa me zanima kakva je?

Silver, ja sam u prosloj trudnoci isla kod nje, zavrsilo je spontanim u 8 sedmici nazalost. Ja nisam bila snjom zadovoljna i rekla sam nikada vise kod nje. I prijateljica mi je isla kod nje i nije bila zadovoljna. Ali mozda tebi bude ok, ko zna cudne smo mi zene, svaka trazi nesto drugo od dr user posted image

Sretno na pregledu! user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 9647
12.5.2011 8:54:54   
Anica1
IZVORNA PORUKA: mala75

jutro cure i od mene, ja sam sinoć zbog jake glavobolje zaglavila u dežurstvu, pa kako nesmijem ništa popit (8sedmica) rekla mi da popijem samo nešto za smirenje do dva mg i ja popi leksaurin od 1,5. jel neko imao ovakvih problema i kako ste ih rješavale?????????????

Meni je dr rekla da  smijem samo apaurin za smirenje, nikako lexilium. I ja sam imala problema sa glavoboljama i nisam smjela nista piti vec stegnem glavu nekom maramom i legnem. Uh znam kako ti je

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 9648
12.5.2011 8:58:36   
mala75
draga anice nadam se samo da se neće ponoviti i da mi ova jedna tabletica neće naškoditi a sad ću zvati svoju dr da vidim ako bi se slučajno ponovilo šta da radim

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 9649
12.5.2011 9:06:32   
Anica1
I ja se nadam jer je bas gadno kad ne mozes popiti tabletu kad boli. Znam kako je :(

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 9650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  384 385 [386] 387 388   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  384 385 [386] 387 388   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *