m.i.n.a. -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) (26.1.2011 12:48:51)
|
Oliiii zane...sto se saltate sa teme na temu... Medi povedi i mene..moze gdje god hoces,samo me povedi..ustvari ponesi..:))evo sad dosla sa pregleda i bas sam nesto kao umorna..:)) Neumorna....ako nastavis sa ovim tempom..vjeruj da ces brzo biti umorna..opusti se,sve je u redu,jos je rano za brige..ne bih da te prepadam ali moras biti svjesna d anekad mozda neki nalaz nece biti idealan al sve se da rijesiti a ako panicaris i sama sebe strasis,bice gore..uzivaj,vjeruj da ovih 9 mjeseci zacas prodje..nekad:)) Gagach..cestitam na odluci za manje brige..pomoci ce ti...:))izguracemo jos malo i bice sve bas u najboljem redu.. Sunce...ja bih otisla doktoru..ipak te to vec duze vrijeme muci,nemora biti nista posebno ali bices smirenija..javi nam se sta je rekao... Taurus..ne znam za tebe ali kod mene se izgleda ne zuri..:))nikakvih simptoma nema,mada ne znam ni sta trebam ocekivati ranije,ono kad krene bice i simptoma..:) Vilo....ima li kraja svim nalazima i vidika za odmor:)) Ja evo sad sa kontrole,radila uz,ctg i ginekoloski i prvi put da sam se vratila zadovoljna:)otprilike sam vecinu doktora bar vidjela,jer nisam imala jednog..ali danas kad sam vidjela da je dr.Sanjin tu..rekla sam cekam njega i nemicem se..i nisam se pokajala..apsolutno lijep pristup ima,otvoren,detaljan..objasnio mi svaki zarez na papiru...pregled nije bolio..daj Boze da krene u subotu kad je on dezurni...uglavnom,2 prsta ,grlic pripremljen..beba ok,plodna voda ok..da se ne urekne..jedino ce me hemeroidi safatat sve su prilike pa sma kupila mast,nije bas da su mi trebali ali navikla sam malo malo na njih..kako mi je sve krenuo objasnjavat oko poroda i u jendom momentu rece..e znas ono ispocetka nije strasno,nije neka bol pa ces vjerovatno se smijat zenama kad se sjetis kako su opisivale..e taman kad to pomislis,moram ti reci da ono poslije i zaboli ali samo disi...jer zaboli i prodje..morala sam mu se zahvaliti na iskrenosti jer ne volim da mi bajke prica..:)) E za papuce,Bogami sam ja svoje jeftino platila jer ih imam namjeru kasnije i baciti..u vinku ovicne gumene..neko kaze klizu se,ja mislim da mogu izdrzat jedan dan,necu visit po wc i mokrom.. I da,srela sam gore jednu nasu forumasicu,prepoznala sam je negdje po slici samo se nadam da nisam pogrijesila..moram provjeriti nick,sve motam po glavi ali nikako da nadodje..uglavnom veliko mahanje i za nju..nek nam se javi opet..:)) Eto toliko sad zasad od mene..pozzz...
|
|
|
|