Lara83 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) (25.1.2011 20:54:58)
|
Samo da vidim sta se radi i da li ima novih bebica od sinoc :) Ja sam cijeli dan k'o pregazena, jedva sam cekala da dodjem kuci, rucam i legnem. Maloprije se probudila gora nego sto sam legla. Napravila limunadu, reko da me ova gripa ne napadne...pa cu sad i brusnicu napraviti...Ipak od sutra pocinjem sa urinokulturom, pa cemo vidjeti sta kaze nalaz. Pozelite mi srecu da bude sve ok :) Gagachjavi nam se kakav je danasnji CTG bio? Nadamo se da se ne brines vise i da je sve ok... Sarah nisam bila u lindexu jos uvijek :( planirala sam preko vikenda otici u shopping za bebu, pa cu mozda i do tamo otici. Nadam se da ce biti jos uvijek snizenje hehehe...Jesi li ti sta kupovala? Ja ne znam kako ste vi, ali meni onaj spisak za bebu umjesto da se smanjuje, iz dana u dan postaje veci hehheheh a sve govorim ne treba puno :D Vilo ako budes morala raditi urinokulturu, sto se tice privatnih poliklinika nisam sigurna koja ti je najbliza cvili, mozda sunce na a.polju? ali i to moras maksuz otici...sanasa na grbavici bi ti bila usput, nazovi pa pitaj...ustvari malo googlaj pa vidi koja ti je na putu do posla :) Mino, taurus sad ocekujemo svakodnevni report o vasem stanju hehehe...nadam se da ce brzo krenuti :) Viola dobro nam dosla, steta sto se nisi prije javila ali eto barem cemo uskoro i od tebe cuti lijepe vijesti :))) kako se osjecas? Medi cestitam na ulasku u 9. mj :))) je li sve spremno za bebu? Mamin cvjetic, bint veliki pozdrav i vama :))) Je li se iko cuo sa Rimljankom? :) nadam se da je sve ok i da uziva sa bebicom, jedva cekam da cujem njenu porodjajnu pricu :) Sunce kako si nam ti?
|
|
|
|