Lara83 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) (11.1.2011 14:25:30)
|
evo ja na poslu, pijem brusnicu, zavrsavam neke sitnice, pa cu ranije da pobjegnem do grada...dan je bas depresivan...zijevam od jutros... taurus pa i tebi se bas primaklo :) naidice draga, znaci jos uvijek deveras sa bakterijama :( nadam se da ce ovaj put nalazi biti u redu. I ja stalno nekakve nalaze vadim i vise mi je dodijalo iskreno da ti kazem. ali prebrodicemo mi sve ovo :) vilo ma uvijek sam ja mislila na vas samo mi je proteklih mjesec dana bila tolika frka da nisam znala sta cu prije...sto se tice depilacije ni ja nisam isla kod kozmeticarke pocetkom mjeseca jer sam razmisljala da sama to odradim. Kako? Nemam pojma! Kupila sam potrebni pribor pa cu probati. Ako ne budem mogla zovnem je i neka dovrsi posao. Najgora mi je bikini zona :( Ja sam prosle sedmice radila OGTT ali u suncu, nisam vala htjela da cekam 10 dana da se narucim na dip-u pa onda jos kad dodjem gore Bog zna koliko. Grozni su! gagach, mino nisam znala da ananas stvara kontrakcije?! Necu ga vise jesti :) a taaakooo ga volim! Mino Postacete mame i to vrlo brzo :)))) divnooo! Rimljanka kod mene izgleda je malo rano pocelo ali ista stvar: oteknute noge i ruke, prsti trnu, koljena bole, zglobovi...najgore je ujutru kad ustanem...sretno danas na pregledu i da prodje najbolje sto moze! Drzimo fige! Sunce jesi li ozdravila? Medi kakvi su nalazi? Cickolini ti ces nas izgleda prva obradovati kako je krenulo sa keksom i ananasom :) hehehe...je li ima neki ''lijek'' za ove bolove u zglobovima? :D sumnjam, ali eto da pitam za svaki slucaj :) elmicha zavidim na dobrom raspolozenju :) ja sam ko slina cijeli dan, najradije bi zaspala ovako sjedeci :)
|
|
|
|