m.i.n.a. -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) (10.1.2011 22:04:37)
|
Vece... Ko nam se ovo javio...pa vas dvije stvaro dugo nije bilo..valjal to tako:) Laro bas mi je drago da ste se smjestili konacno i da je trudnoca ok...ja bih ti rekla da pripazia sa ananasom jer on stvara kontrakcije,tako sam bar ja cula... Taurus vidim kod tebe svega :)da se pohvalim,ja spavam odlicno,ovo je cudo da sam jos budna,dosla mi seka pa je izuzetak..ja jos nisma radila ni bris ni vaginalni al kod mene sve nesto usporeno i sa zakasnjenjem pa valjda tako i to..a bas nebih voljela da predjem termin,ja bih malo i ranije da me iznenadi nego iscekivati..ali ko mene pita...ja sam trenutno na hurmama i to je sav moj doprinos.. Cickolini meni je termin 26.1.al ne znam,nekako mi djelujem da bih mogla malo i poslije..nekako mi se nista posebno ne desava..mada ne znam ni sta bi se trebalo desavat:)ja ovako mogu jos dugo..hihihi...da nije ove boli na desnoj strani ne bih se imala na sta pozaliti..nista me drugo ne boli,hvala Bogu..ne naticem iako pijem dosta tecnosti.. Rimljanko...vec je vrijem da ti svaki dan pozelimo sracu i sto laganiji porod jer nas mozes iznenaditi..posebno ti zelim sutra miran dan i da pregled bude fin,smirujuci.. Pa ima nas fino ovih par dana..evo sad gledam sve smo u dvadeset dana...zene drage,uskoro cemo biti mame..:) Meni prekjuce bila svekrva i kaze mi da mi se stomak spustio a obzirom da me dugo nije vidjela ostala sam zamisljena mozda stvarno i jest..doduse ona je to i prije rekla al hajd znaj..ja ne primjetim razliku veliki,doduse ja se zagledam svaki tren.. i vezano za strije i sl.probleme...meni se ni to jos ne javlja,malko skroz malko ispod guz...ali taj mi dio nikad nije ni bio najbolji..:)a ne traskam s evala svaki cas,poslije tusiranja a ovako kad mi naumpadne pa mi nije mrsko ustat..:) Nejra...ja jos nisam imala tih prohtjeva po noci,ni neke cudne kombinacije hrane..sve me to mimoislo a nisam se sjetila ni odglumiti koji put da vidim bil mi bila zelja ispunjena..hehe... Medi...sretan rodjendan jos jednom,nadam se d aje bilo kolaca:) Sunce...cuvaj se i lijeci...ne trebaju nam sad prehlade vala nimalo..nadam se da ce brzo to biti proslost... Sad je vrijeme da idem leci...nema smisla vise:)...nek vam bude laka i mirna noc..:)
|
|
|
|