Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:30:29
Anoniman
Aaaaaaaaaaaaaaaaa malenaaaaaaaa pa ti si , a kako si se skoro opisivala sa viskom kilograma, ovakva, onakva...zeno ubicu te ako jos jednom nesto na racun svog izgleda lose kazes
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:35:20
malena27 RR
daj molim te jelena... ja zatrudnila sa 80 kg na 171 cm visine... a udala se sa 63 kg... dr. mi rekao da sam bucka... a doduse imam i ogledalo kuci jesam buca i imam velike grudi...ali meni to nista ne smeta, samo neka sam ja ja bih vjecno bila trudna jer sam presretna ne kukam ja vise na tezinu, jer se moj trud konacno isplatio...BICU MAMA aBd! valjda mi ostane i poneki zub u glavi nakon poroda, da se smijem nasmijati zajedno sa vama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:36:50
Anoniman
Zeno ali tebi ti kilogrami tako lijepo stoje, tako lijepo lice imas i osmjeh...stvarno ozbiljno kazem... jeste da ja dobro ne vidim, ali to sam vidjela
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:42:47
Anoniman
ja danas prvi put od kako sam rodila ostavljam Anu da odem na kaficu, ostavljala sam je do sada 3-4 puta sa sveki ili zaovom, jednom za moj rodjendan isla sa mm na veceru, jednom za njegov i dva-tri puta u kupovinu brzinsku, a danas prvi put sama odoh u skitnju . Jeste da ce biti brzinska ali se nadam da ce biti slatka i da ovaj razbojnik nece pretuci tetu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:44:56
palachinken
IZVORNA PORUKA: jelenaT
ja danas prvi put od kako sam rodila ostavljam Anu da odem na kaficu, ostavljala sam je do sada 3-4 puta sa sveki ili zaovom, jednom za moj rodjendan isla sa mm na veceru, jednom za njegov i dva-tri puta u kupovinu brzinsku, a danas prvi put sama odoh u skitnju . Jeste da ce biti brzinska ali se nadam da ce biti slatka i da ovaj razbojnik nece pretuci tetu
e nek ćeš sebi priuštiti kaficu, Još i malo šopinga usput da se popraviš!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:45:00
malena27 RR
pokusavam da provalim ko si jelena, ako imas priliku, bjezi i malo mozak na pasu ja bih tako rado nekada pobjegla iz kuce... zato najvise volim kad mm radi nocnu, bas se odmorim psihicki
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:48:21
Anoniman
Ruzno receno ali stvarno pozeljela sam malo sama izaci, mozak malo odmoriti...kako mm nikad nije kuci ja po cijeli dan sama sa Anom, skitamo nas dvije non stop, ali uvijek ona sa mnom... hocu mozak malo da odmorim, bar sat vremena...jos ako bude mogucnoscu za shoopingom joj miline
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:51:50
Anoniman
E bas to, da ne moras da teglis kolica, nosis djete, razmisljas gdje ces sjesti, hoce li plakati, da se nece ukakiti, ogladniti, ozedniti ili ostalo...hoce li biti nervozna, svadjati se sa svima, plakati itd.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 11:58:44
Miila
Ženice ovako me boli i treba mi vaš savjet, pri dnu stomaka, kad zaboli sva se zgrčim i imam pritisak na debelo crijevo, e sad jos su mi razmaci nepravilni, nekad svako sat vremena, a nekad u 15 minuta se zgrčim dva puta, šta mislite, ne bih da žurim i da previše ostanem u bolnici, a opet me strah da se ne pojača naglo..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 12:00:20
Miila
Sarah to je kod tebe isto krenulo, tako je mene preksinoc...pa bilo je i vrijeme da nas zabolucka ..da zaboravila sam reći da mi je sluzni čep ispao preksinoc i da i sad pomalo ispada..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 12:03:38
ena23
IZVORNA PORUKA: Miila
Ženice ovako me boli i treba mi vaš savjet, pri dnu stomaka, kad zaboli sva se zgrčim i imam pritisak na debelo crijevo, e sad jos su mi razmaci nepravilni, nekad svako sat vremena, a nekad u 15 minuta se zgrčim dva puta, šta mislite, ne bih da žurim i da previše ostanem u bolnici, a opet me strah da se ne pojača naglo..
ja mislim da je to- to. Na tvom mjestu bih cekala, ako vc nemas nekih problema i niej rizicna trudnoca, dok ti bolovi postanu ravnomjerni, tj. na svakih 4-5 minuta. Prosli put je mene tak obolilo i ja otisla cim su spali na 5 minuta ali sam cekala jos 24 sata da se porodim. Slobodno seci, muza pribavi da te masira kad zaboli... mene su doduse samo krsta bolila a stomak tek onako po malo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 12:06:54
Miila
Hvala sačekat cu jos svakako, al meni prvi put pa ne znam sta da mislim, a počelo me boliti preksinoc pomalo, kod mene ovo traje bas danima, a inače sam prenijela evo danas deveti dan, jucer na pregledu bila otvorena samo jedan prst...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 12:17:21
sarah
Miila, i ja bi jos sacekala da sam na tvom mjestu, osim ako ne moras danas na redovnu kontrolu. A ja sam izgleda bas neka naopaka trudnica, meni prestali bolovi, tu i tamo poneko ziganje Znam da ovo stanje moze potrajati jos danima, vidjecemo danas na kontroli sta ce biti. Palachinken, ma mene isijas jos nije popustio, hodam ko kakva starica. Pusa svima i veliki
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 12:23:06
Miila
Sarah ja mislim da je to kod tebe krenulo, sad kad se sebe sjetim preksinoc tačno tako mi je počelo, samo imaj u vidu da to kod tebe i mene izgleda ide sporije, ne moze nikako u 24 h:-)...ja sutra na kontrolu ujutro trebam, tako da mi danas preostaje podrška ženica šta da radim..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 12:25:51
sarah
IZVORNA PORUKA: Miila
Sarah ja mislim da je to kod tebe krenulo, sad kad se sebe sjetim preksinoc tačno tako mi je počelo, samo imaj u vidu da to kod tebe i mene izgleda ide sporije, ne moze nikako u 24 h:-)...ja sutra na kontrolu ujutro trebam, tako da mi danas preostaje podrška ženica šta da radim..
I ja mislim da je krenulo, samo sto kazes kod nekog ide bas sporo, tako je i kod nas. Nadam se da ce tebi do sutra ujutro krenuti pravi bolovi u jednakim vremenskim intervalima