Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja svoju gospodjicu naime vec dugo nisam vidjela...srecom stopala jos vidim..i diiivno su otecena..pozdraaav
Ista stvar i kod mene, ja sam sinoc svoju tako sredila bez da sam je gledala, napamet i odlicna je ispala A stopala mi svakim danom u svakom pogledu sve vise i vise napreduju
Palachinken, navijam za tebe da dobijes onaj jastuk Jos sad imas i bolove u ledjima, ma ubio se za tebe
Sarah mislim da to polako počinje, prati kad će sluzni čep ispast, nisam upratila da već nije, poalo bez panike, sretno i nadam se naovoj temi do večeras
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
sarah i ja kažem da je jedino pošteno da moj išijas i ja dobijemo taj jastuk Kako tvoj išijas, ne spominješ ga, da nije utekao?
stefania moram i ja tako s retrovizorom u košnju. Mogu ti reći, nije loš fazon, bolja je preglednost. A prvo se zeznuh pa instalirah ono ogledalo što uvećava. Imala sam noćne more sedmicu poslije
Jutro ženice! Prvo čestitke Amam na rođenju sina! Vidim ima vas još koje su blizu poroda, pa želim puno sreće i što lakši porod. Ja sam i jutros nešto kisela kao i jučer, mislim se da odem sutra ponovo na UZV (prethodni bio prije 7 dana). Simptomi se ne vraćaju, a čini mi se da me ništa neće umiriti osim UZV. Šta vi mislite je li prerano? Jeste li vi bile strpljivije? S jedne strane razmišljam da ne mogu biti ovakva mjesec dana, a s druge strane se bojim da neće UZV biti štetan obzirom da bi to bio treći u mjesec dana?!
Cestitke Amam i njenoj porodici, sve najbolje zelim Bio dakle muzic na pododu, svaka cast. I moj zeli da buse aBd pa mi je drago da cujem da je stvarno izvodivo to i kod nas u Tz Trudnjace, pozdrav svima
Draga DIJAMANT ako toliko brines onda ti je najbolje da odes na UZ, meni su rekli da nije stetan za bebicu. Bez toga se vjerovatno neces smiriti i brinuces a i to stet. Najbolje da provjeris na UZ i tako se smiris.
Jutro ženice! Prvo čestitke Amam na rođenju sina! Vidim ima vas još koje su blizu poroda, pa želim puno sreće i što lakši porod. Ja sam i jutros nešto kisela kao i jučer, mislim se da odem sutra ponovo na UZV (prethodni bio prije 7 dana). Simptomi se ne vraćaju, a čini mi se da me ništa neće umiriti osim UZV. Šta vi mislite je li prerano? Jeste li vi bile strpljivije? S jedne strane razmišljam da ne mogu biti ovakva mjesec dana, a s druge strane se bojim da neće UZV biti štetan obzirom da bi to bio treći u mjesec dana?!
ja sam sesta sedmica i do sada sam imala tri ultrazvuka tako bez brige
jutro zenice, meni se pojavilo opet malo krvi al skontala sam sad sta je u pitanju , kad sam gurala zadnju tabletu bila sam da izvinete "suha" i iza sna sam malo jace gurnula i nakinula valjda je to...zabolilo me malo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:00:22
malena27 RR
palachinken, moja ledja su sad ok, ali cim malo pretjeram sa kucnim poslovima (a to je svaka 2-3 dana ) odmah sam gotova budem ko upitnik i plesem brake dance ko velika noga sama otkazuje... zadnju sedmicu sam bas pretjerivala, dolazili su nam neki gosti, pa sam ih obicno docekivala ukocenih ledja
pazim se pravo ali zato kad muzek izmasira ledom-2-3 noci zaredom, odmah budem ko cigra i tako sve u krug
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:06:28
Anoniman
Amam cestitam od srca, ponosnom tati takodje, moram dodati i hrabrom , moj kad me vidjeo u hodniku kad me kontrakcija spucala za malo se nije onesvjestio, a ne na porodjajnom ... Bebici dug i srecan zivot
Ena da te utjesim isto se osjecam i isto cesto sama sebe krivim, sa Anom ko o cemu ja o trudnoci, pa mazala se, pa mazila, pa cuvala, pa svo moguce vrijeme aman posvecivala sebi...a sad kad se stignem okupati u kompletu ja presrecna.
Zene cudno, i za ne povjerovati ali ja sam strasno naopaka zena, u poslednje vrijeme kad ujutru ustanem imam strasno jake glavobolje, dok ova dva snijezna jutra ja ustanem kao preporodjena...isto kao da prija ovim mojim trudnickim danima
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:07:30
palachinken
DIJAMANT, slobodno ti zakaži UZV. Više ti šteti na stalna sikirancija, nego ultrazvuk. Ima žena što zbog neke nevolje, svake sedmice moraju na UVZ. Sretno! malena, ja sam se oprostila od kućnih poslova. vjerovatno cu morati tetu traziti da pomogne. muž i radi i uči i opet radi, tako da nema fajde od njeg a ja sam sve rintačila sama, skakala s prozora na pod hale ko vjeverica, dok me nije presjeklo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:11:19
malena27 RR
ma ista sam ti...a najgore je sto ja ne mogu gledati prljavo i ne mogu sjediti... ko da imam crve u g... sad muzek pomogne...jucer je jadan prao tonu sudja koja je ostala poslije gostiju od preksinoc-kaze aaaaaaaaa jesu me ledja zaboljela...ma nemoj? rekoh ja aaaaaaaa ma nemoguce
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:11:35
sanela.asja
Jutro drage sinoc sam sanjala tako cudan san nemogu da dodjem sebi...sanjam ko ja izvadim bebu iz stomaka okupam je pomazim i vratim ponovo da nastavi rast ja sam se probudila oko 3 ujutru i vise nisam mogla oka sklopit da bog sacuva sta mi sve nece doci na san Sta ima kod vcas kako gurate Sweet,Idacha,Animagical,SArah idel ta bebica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:14:07
N_N
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
ma ista sam ti...a najgore je sto ja ne mogu gledati prljavo i ne mogu sjediti... ko da imam crve u g... sad muzek pomogne...jucer je jadan prao tonu sudja koja je ostala poslije gostiju od preksinoc-kaze aaaaaaaaa jesu me ledja zaboljela...ma nemoj? rekoh ja aaaaaaaa ma nemoguce
Izvinjavam se za OT..... Danima hoću da ti se javim i zaboravim.... Izvini molim te što se nisam pozdravila na BB kako treba! Nisam se uhavizala ko si u onom momentu a B nemiran bio.... Kasnije kontam, kad sam već kući stigla, jaoooooooo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:16:34
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: N_N
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
Izvinjavam se za OT..... Danima hoću da ti se javim i zaboravim.... Izvini molim te što se nisam pozdravila na BB kako treba! Nisam se uhavizala ko si u onom momentu a B nemiran bio.... Kasnije kontam, kad sam već kući stigla, jaoooooooo
ma nema problema... ja kontam poznata mi zena-kako sam trudna, tako sam i zaglupila bice prilike da se vidimo aBd opet
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:18:00
Anoniman
Malena ti bila na bb??? Da ti nisi bila ona trudnica u sivoj tunici, ona lijepa trudnica jer sve sam se pitala ko je ono...ako si ti...oci mi ostale na tebi zeno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:20:36
N_N
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Malena ti bila na bb??? Da ti nisi bila ona trudnica u sivoj tunici, ona lijepa trudnica jer sve sam se pitala ko je ono...ako si ti...oci mi ostale na tebi zeno
To je garant ona Ne znam u čemu je bila ali je žena stvarno prelijepa!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:20:47
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 10:25:47
Anoniman
Ja se ne sjecam helankih sjecam se neke tunike i duge tamne kose i prelijepog osmjeha...ma svega lijepog...jer samo sam u jednom trenutku cula evo nase trudnice i od tad mi je pogled ostao na tebi, a dumala sam i dumala koja bi trudnica mogla biti...po velicini stomaka sam kontala ili Ema ili ti, ondje negdje kod Skvo si sjedila?