Amam
|
IZVORNA PORUKA: idacha IZVORNA PORUKA: jelenaT Ja sam danas skontala kako kojem dr kazes da si trudnica a da nije ginekolog bjezi od tebe kao da kugu imas , dvojica su mi rekli sad cu ja i nisu se vise nikad pojavili...urolog kaze hajde ginekologu, ginekolog kaze hajde urologu i tako se setamo . Jos sto mi je smjesnije urolog napisao molim hitan pregled i misljenje ginekologa, a ginekolog napisao molim hitan pregled i misljenje urologa jao, Boze, stvarno su haos... svako se ''pere'', vazda nasih strucnjaka... bem ti drzavu 'vaku... ja neku noc razmiljam bas o muskim ginekolzima i ja bih ih zaista ukinula, nek se ljuti ko god hoce... mene prije poroda 3 doktorice pregledale, ni osjetila nisam.. kad dolazi strucnjak, gurne ruku, zarovi sve moguce, mislim da mi je utrobu okrenuo.. mamu mu njegovu... Joj bas tako,ja isto kad sam otisla roditi A,pregledao me dr na prijemnom(muskarac) i onda opet gore na odjeljenju,aman koliko drskosti i nepaznje u tim pregledima kao da rovi po kontejneru A da se ljudi boje trudnica,to je bas primijetno u zadnje vrijeme,ja juce u u DZ po doznake i guzva,ustane meni ciko,od prijatelja otac,i ja ono "neka hvala mogu ja i stojati" a sestra sa saltera veli "sjedi,sjedi,nemoj da mi se ovdje pocnes poradjati,kud bi s tobom" kontam da li da kazem jesam li u Dz ili na pijaci,cuj kud bi s tobom ,aa dr mi veli "sto si ti dosla "