m.i.n.a. -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) (19.1.2011 14:04:29)
|
Evo i nas napokon.... Ljuta sam ko....mah...ctg ok,otisla na pregled neka doktorica fiber mi na prvu izvuce,ustvari vese sestra al eto..ja legla ona mi sa pika uuu sta je ovo,bijelo pranje,sluz neka nesto..ja se odmah podigoh da mi kaze sta je pa onda nek caprka tek dodje sestra pa me pogleda ko da je dole ne znam ti sta...helem pod tim utiskom,sestra prica kako se trebam prati (ko eto ja to ne radim,sinoc se okupala,jutros tusirala i naravno da se uvijek perem )doktorica me pregleda,nije vala bolilo malo neugodno ali nista strasno..ja sam mislila kod mene gljive krenule..dodjem kuci,ogledalo preda se kad ono,standardni iscjedak mali,u tragovima jer sam gore morala u wc dok sam cekala a nemoram reci da sam maksiz ponije vode u flasici i maramice ako budem trebala u wc..i sad citam kod svake ima te sluzi pred kraj...al tako mi digla fiber da sam mogla derat se..kad sam izasla ocepim ko budala plakat,kontam sta mi rece,bas mi bilo ruzno...helem ona napisa svoje,od huje je nisam ni pitala sta to sve znaci,pitam je samo jel po njenom misljenju mogu na prirodan porod i zbog vene,kaze moze..cak ne znam ni koja je doktorica bila al sljedeci put cu pitat sestru na prijemu nek procjeni po potpisu koja je..pa stvarno...i fino cu joj reci,nek me primi bilo koji doktor ili doktorica koja ima vise od dva minuta vremena nemora dva sata ali ono osnovno da mi kaze..jer stvarno nisam nikad nista im govorila,ljutila se,puno zapitkivala..al me sad tako naljutilo..uhhh...poslije cu uzet nalaz pa tacno da vidim sta pise,sjecam se da sma procitala nesto je 2 pp,nesto vrh oprsta ulozivo,posteljica ocuvana..kontrola za 5 dana ako ne krene prije...idem malo prileci,groznog sam raspolozenja..:) Rime,Naidice...drago mi je da je sve ok.. Medi bas mi je bilo drago sresti te,javi kako prodje,jesil uspjela sta...
|
|
|
|