Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (20.9.2011 12:48:32)
|
IZVORNA PORUKA: Gift haj zene, ja sad sa kontrole...beba je dobro ima 2,5 kg[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] posteljica II stepen pa dr. kaze imam jos fore[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] al moram mirovat jos do 9-og...elem najveci problem i tema ove kontrole su bile moje kile, jao kakvo sam predavanje dobila, na kraju je mm obecao dr. da ce mi zakljucat frizider[sm=smiley13.gif], kaze da sto ja imam vise kila beba dobija manje i teze cu se porodit i bla,bla..i od danas cu stvarno nastojat da povucem rucnu... a nisam spavala cijelu noc, kuma mi se sinoc porodila i odmah me nazvala i kaze boli da oci ispadaju, eh reko i ovako me je malo strah, al najbitnije i ona i beba su hb dobro, pa kontam prezivi se, kako god da boli... Gift ja se spremam PSIHICKI za lekciju o kilama sutra aBd[sm=smiley36.gif], ma boli me djon. Samo dok beba napreduje.Mislim da tebi nema sta reci, beba nabrala 2,5kg, jos pola kg dobice 100% za koju sedmicu aBd, i ti rahat a i sad da se rodi pustili bi te iz bolnice cim je preko 2,5kg. A i to s porodom vise strase, porode se zene koje se udebljaju 25kg a i one od 5kg se namuce...cak sve ovisi vise o genetici. I meni je najveci problem nekretanje.Meni su kao i dozvolili, al ja predjem 100m i uhvate me bolovi[sm=smiley13.gif], non stop bolovi, pogotovo posljednje 4 sedmice sam bas imala ucestale ledjne kontrakcije[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|