babilon -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (20.9.2011 11:25:16)
|
IZVORNA PORUKA: Psiha IZVORNA PORUKA: babilon ...Eh sto se tice kupovine, madrac - 0 bodova! Isla u nobil, imaju samo 3, ne znam koji mi je gori. Tako da, idemo dalje u potragu za madracem...Sva odjeca je kupljena, to cu danas/sutra uslikati pa cu avm postaviti par... Babilon, sto se madraca tice mozda ne bi bilo loše da pogledas u ADAX-u, imaju bas veliki izbor a cijene počinju od 36KM pa navise i bas su specijalizirani za bebe, fini pjenasti Ili spuzvasti madraci bez zica i sl. Imas i u onoj radnji na Pofalicima "Sve za bebe" ili tako nesto i tu su oko 80 KM. Eto, mozda će ti pomoći info. ..."kako meni prija ovo zahladjenje ja vam opisati ne mogu! ljepota! milina! aaah!"... I ovo potpisujem! Hvala draga, nisam stigla jcuer u adax otici, a svakako planiram tamo uzeti posteljinu ihihi... pa cu vidjeti i te madrac.. Iskreno, ne znam sta vise izmisljaju s tim madracima, memory pjena - kakva boloan memory pjena pa ono dijete kad stavis na madrac nit ono potone nit ostane od njega otisak hahahah... Svi smo mi na feederima odrasli, evo nas zdravi i pravi... sto ti je reci biznis, mamipara :D
|
|
|
|