Tinki -> RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? (11.2.2009 10:07:08)
|
I dalje svaki dan idem na ctg, jucer je beba bila dosta mirna i to je bilo dovoljno da moj doktor da komentar: ovo cemo rjesavat u petak ovako ili onako!,.... cure drage sta reci na to... ma koliko zeljeli prirodni porod cini mi se da nasi doktori nemaju vremena cekati uklapaju nas u svoje termine i dezurstva, od juce sam stvarno jako tuzna i razocarana.... beba se sinoc vrtila i od jutros i to ne malo nego fakat kao da igra po stomaku, mislim da je spavala kad smo bili kod njega na ctg, nisam protiv carskog ako je neophodan ali vjerujem da bi trebala mojoj bebici dati barem 7 dana priliku poslije termina da vidimo jesu li ona i moj organizam spremni uciniti i ovaj posljednji napor, ne mogu da vjherujem da nisu...,. imala sam 9 mjeseci idealne trudnoce, niti jednom povratila, niti bilo kakvih tegoba... apsolutno sve super.... zar je moguce da na kraju moram na carski, cini mi se da jeste isto mi se desilo i u prvoj trudnoci i nadala sam se da se nece ponoviti, isto tako doktor nije htio cekati vise od 3 dana nakon termina i ubijedio me da moram na carski, kasnije sam 100 puta pomislila da li sam trebala cekati jos koji dan, jer me kopkalo to sto je doktor isto prema svom planu to predlozio dolazili su novogodisnji praznici i htio me je rijesiti....neznam,...neznam,... neznam......Boze pomozi mi!
|
|
|
|