ringeraja -> RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? (3.2.2009 11:38:27)
|
Kod mene ima novog. Sinoc ili bolje receno jutros oko 3h sam osetila da mi je u snu nekontrolisano izasla neka tecnost. Ja onako bunovna pomislih nije valjda menstruacija:D, odem do kupatila kad tamo bukvalno krenu mlaz neke malo tamnije tecnosti od urina, sa necim belicastim, onako malo sluzavo. To je trajalo najvise pola minuta i onda stalo. Ja onda nisam mogla zaspati, vec tako lezala do 5h, ocekivala da se nesto desi. Za to vreme sam osecala blaage, kratke bolove kao menstrualne, ali podnosljive. Meni je termin prema babici 07.02., tako da ne znam sta da mislim[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Onda opet oko pola 6 odem do kupatila i onda primetim da sa tom tecnoscu (vodom ili sluzi?) ode i malo neceg braonkastog. Zvali bolnicu, a oni kao to nije nista ako ne oseca bolove. Neka cega do jutra, proveri kakve je boje tecnost i to je to... Ja se onda istusirala, sredila i bila spremna da podjem, za svaki slucaj, ali se nekako sve smirilo, te ja oko 7 sati opet zaspala. Onda oko 8h opet na WC, i onda opet malo te tecnosti izadje, a na ulosku koji sam bila stavila, bila je malo ruzicasta. Malopre opet malo izadje tecnosti, ali ovog puta malo jace braon (tamno oker hehe). Ja ispricah svaki detalj, pa se nadam da ima neko nesto da mi kaze iz svog iskustva. Sta je bila ova tecnost: vodenjak ili taj sluzni cep? Ja zamisljam da kad pukne vodenjak, onda to tece dugo i nekontrolisano, dok je meni ovo curelo krace iz nekoliko puta???? Daj javite se hehehe
|
|
|
|