mynxlee -> RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? (8.12.2008 0:17:18)
|
jos nisam sa svojom bebicom, nego imala sam buran dan. opet gosti!!! mm polozio ispit, pa neki dosli na slatku, drugi dosli da vide zaovu, a opet treci po navici. kad smo sve ispratili uspjeli smo otici kod rodice od mm da i nju rijesimo dok se nisam porodila. kako sam dosla u njemacku, jadna zove svake sedmice da joj dodjemo. kod mene se nesto u stomaku desava, ali ne znam je li to - to. opet sam slabo spavala, ali ne zbog gripe, nego sto mi se dijete nije smirilo do 04,30 ujutro. sad pokreti nisu nimalo prijatni. mozda zvuci glupo, ali zna me nekad bas ruzno zaboliti. onda cijeli dan sam bila nikakva, bolila me ledja, pa po dnu stomaka. kad smo dosli od rodice, osjetim s vrha stomaka, tacno ispod grudi, pritisak, kao da mi neko sjedi na stomaku. onda mi muka, cini mi se svaki cas bi mogla povratiti. a sto mi se kaka... ko grlica sam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] sutra u pola 5 imam zakazano kod doktora, pa cemo da vidimo, ako se ne porodim do tad. eh, da... osjetim kao da mi je dole stalno nesto mokro. imam pojacan sekret, ali ovo je bas nekako drugacije. ne mogu opisati. evo mali se opet uzjogunio, nista od mog spavanja ni veceras. jos nesto... svim pripadnicama islamske vjeroispovjesti htjela bih da cestitam Kurban Bajram. Bajram Serif Mubarek Olsun!
|
|
|
|