mynxlee -> RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? (2.12.2008 14:51:15)
|
jos sam vam tu i bez promjene. sve se nekako smirilo, pa mislim da nije zatisje pred buru. vjerujte da ne osjecam nikakve porodjajne simptome, ali zato imam jedan problem. izgleda da je od onog mog presla mi gripa ili sta vec. grlo me steglo, nos curi, nikakva sam. popila sam sinoc paracetamol, tovim se mandarinama, one mi nekako prijaju za grlo, od sinoc mi pelena oko vrata, sad cu se malo napariti sa soli, pa cemo vidjeti kakva cu biti. joj, ako me sad uhvate trudovi, a ja ko prebijena macka. ni za sta nisam. e, moja mukice, tako ti je ovdje kod mene. ali kako mi dosla zaova, nikog nema. oni znaju da ona ne voli guzve takve vrste, pa se prepali. meni milina. sve mi pomaze, radi. a sto je najbitnije imam drustvo i da s nekim kako treba koju prozborim, naravno, osim vas. ringeraja, ja sam se stalno farbala s tom farbom i nije bilo nikakvih problema. u trudnoci sam nju koristila zato sto nema amonijak, ali vjeruj da i kad se porodim nastavicu s njom. i ja sam sazrela za dobrog farbanja, ali mi se ne da nesto. mada znam da mi se pogotovo nece dati kad se porodim, ali naci cu vremena kad tad da se sriktam. draga amelav., zelim ti puno srece. nekako nam se javi da znamo sta se desava i kako si. cim se ti porodis, ja znam da sam odmah iza tebe i da sam slijedeca. cuvaj nam se i drzimo ti fige. dinciii moja, zelim ti da u cetvrtak ne da odes na kontrolu, nego da se porodis. pusa.
|
|
|
|