Suzana -> RE: Tvrda stolica (23.1.2009 12:13:34)
|
Evo i mene na ovoj temi. Edi mi u posljednje vrijeme "napravi pauzu" jedan dan, pa ne kaki, ali se zato sljedeci istovari i sve nadoknadi. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] To me nije previse brinulo. Bas neki dan nije kakio, a onda sljedeci dan kakio 5x. Medjutim, sinoc mi se budio placuci, na prvu ni sika nije pomagala koja mu je inace utjeha broj 1... Jutros kad sam ga digla iz krevetica i drzim ga kod guze, kroz pelenu i pidzamicu sam osjetila komadic kake. Kaka mu je bas bila tvrda, i odmah sam nemirnu noc povezala sa tim. On i Mak se apsolutno isto hrane, vodu piju, ali ne u nekim velikim kolicinama (ne zele vise), Edi ipak malo manje... Ali, Mak hB nema ovih problema. Do cega je? Do hrane koju jedu (voce: jabuke, zrele banane, kruske, sljiva; povrce: krompir, mrkva, karfiol, brokoli...), ili do manjka tekucine koju uzimaju... Bas mi ga je zao, i kao sto mnoge mame opisuju, kada kaki, jako se napinje i zacrveni, bas mi ga bude zao. Sta da se radi? Danas sam planirala napraviti malu pauzu sa ovim povrcem u telecoj supici koju jedu, a da im dam malo palente... Svaki savjet je dobrodosao.
|
|
|
|