Skvo RR -> RE: tvrda stolica (20.11.2009 16:14:17)
|
IZVORNA PORUKA: leona c Zdravo svima,nadam se da cete mi pomoci u vezi sa mojom bebom! Leona ima 2,5 meseci,dosad je imala redovnu stolicu,kakila se i po nekoliko puta na danu! desava se ovih nekoliko dana da se ne kaki po 3-4 dana!pitala sam savjet pedijatra rekao mi je da joj stavim cepic i tako sam uradila,beba se pokakila,da vec sledeceg dana pokazivala je znakove tvrde stolice i evo vec 4 dana ne kaki!ponavlja se isti problem... pokusala sam sa toplomerom,ne pomaze! kupila sam hipp-ov caj za probavu,dajem joj po 100 ml na dan,,dali je to ok?savjetovali su me da joj dam i prolife suspenzija sirup.... mislim da je jos mala za sirupe iako je na prirodnoj biljnoj bazi!..zelim savjet majke koje su vec imale ovakav problem sa svojim bebama !zaboravila sam da potenciram da dojim moju bebicu... puno vam hvala[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Ja bi dala malo zasladjene mlake kamilice (u cvijetu kroz prste, a mozes i filter samo drzi pola minute).... Vidim da si probala vec sa cajevima, ovo je nama pomagalo. Dosta je blaza i efikasnija metoda od cepica i toplomjera.
|
|
|
|