acudesa
|
postovi sa: potreban mi je savjet hitno IZVORNA PORUKA: melly__ Drage moje pozz...beba mi par dana ima tvrdu stolicu,bas se pati...sve sam ove savjete sa rr probala,masiram mu stomak,dala sam mu caj kamilicu,komorac,plantex...i sad ne znam sta da radim,nista od ovog ne pomaze a bas se pati...pomagajte...inace ne doji nego je na hipp hrani-nemam mlijeka....hvala unaprijed... IZVORNA PORUKA: taurus IZVORNA PORUKA: melly__ Drage moje pozz...beba mi par dana ima tvrdu stolicu,bas se pati...sve sam ove savjete sa rr probala,masiram mu stomak,dala sam mu caj kamilicu,komorac,plantex...i sad ne znam sta da radim,nista od ovog ne pomaze a bas se pati...pomagajte...inace ne doji nego je na hipp hrani-nemam mlijeka....hvala unaprijed... jedino još možeš kupiti u apoteci glicerinske čepiće za djecu i staviti pola čepića. To sigurno smiješ jer to ti je kao onaj stari narodni lijek-stavljanja sapuna bebi u guzu da se smekša kaka. IZVORNA PORUKA: moja barbika i ja sam za bebicu koristila sapun i pomoglo je odmah IZVORNA PORUKA: melly__ Drage moje pozz...beba mi par dana ima tvrdu stolicu,bas se pati...sve sam ove savjete sa rr probala,masiram mu stomak,dala sam mu caj kamilicu,komorac,plantex...i sad ne znam sta da radim,nista od ovog ne pomaze a bas se pati...pomagajte...inace ne doji nego je na hipp hrani-nemam mlijeka....hvala unaprijed... Promijeni mlijeko. Koliko sam upratila beba ima tek nešto više od dvije sedmice, od kud ti to da nemaš mlijeka???? IZVORNA PORUKA: acudesa RR IZVORNA PORUKA: melly__ Drage moje pozz...beba mi par dana ima tvrdu stolicu,bas se pati...sve sam ove savjete sa rr probala,masiram mu stomak,dala sam mu caj kamilicu,komorac,plantex...i sad ne znam sta da radim,nista od ovog ne pomaze a bas se pati...pomagajte...inace ne doji nego je na hipp hrani-nemam mlijeka....hvala unaprijed... Tvrda stolica kod bebe, evo ti stranica...prebacit ću postove, a ako je baš nužno, možaš staviti glicerinski čepić, odmah će kakiti, dok ti staviš čepić