M kao Mama
|
ajla, u potpunosti prepisujem sve što ti je Hanady napisala, ja znam čini mi se da si pislaa da si dobila humanu na poklon, ali ako je bebi bio aptamil dobar, nisi smjela mjenjati, jer ipak je to jedan mali organizam, a ne lukta na baterije. Drugo, pokušaj malo stati na loptu, jer ti sad imaš bebu, a ne igračku, i znam da je teško, ali lagano, ako nemaš nekoga iz bliđe okoline da te savjetuje, ovdje možeš naći i dobiti toliko dobrih savjeta. Mjesec i po ti žene pišu, nemoj kamilicu, a kamoli pošećerenu, ti opet kamilica, daj djetetu komoral, on je birilač za stomu malu, vrati se na aptamil, i bit će sve ok Moja starija je odrasla na patamilu, nikada nije imala problema sa stolicom, mlađa evo na HIPP-u Ar, kutiju joj plačam 30 km, a kutija joj bude 4 dana, misliš meni drago i lijepo da tolike pare dam, ali on joj najbolje prija i tu nema priče, ako treba odreliču sve svega i svačega, samo da njoj bude kako treba, i na kraju nemoj se ljutiti na mene, jer sam iskrena ljubim ja tebe i princezu malu
|