iv@ncica
|
MA BRAVO..... u ne brini za stolicu, moj andrej je uvijek kakio nakon 4-5 dana..i ja se prepala..kazu da je to normalno kod odjenih beba pa cak i 10 dana..samo nemoj da cesto radis to s cepicima jer se maja crijeva naviknu na pomoc pa ce tesko sama da kake poslije...hehhehe...varno visak , evo sad od kad jede ostalu hranu kaki po 5 puta dnevno..ma nemogu napripraviti pelena i maramica..e sad to znaci da je stvarno visak i da posteno jede i izbacuje..a dok je bio beba znaci da je dobro i sve iskoristavao od mog mlijeka koje je vidi se bilo kvalitetno i dobro, i uspjeli smo bez obzira na druge price okoline, mlijeko ti tanko , nemasno, nije dovoljnu, kupi ti njemu milumil, daj mu secera i vode, vidis da ti ne spava, gladan je,. i ti moras puno i masno i slatko,da bi njemu bilo mlijeko jako..,hehheeh i tako ja ti nisam slusala nista osim sto sam tukla slatko i sokove koje inace ne volim , a meni je to pasalo iz njihove price ..ali mlijeko je isto dolazilo..a ja nagurala kila...e da mi je iko rekao haj odmori i opusti se malo, mi ce mo ti pricuvat bebu, pocistit kucu, napravit rucak , kolac..docekat goste ...pa ces vidjeti onda mlijeka ...eeeee nego svi znaju pricati ali u praxi su svi slabi...i onda im najlakse kupiti hapu...jos kod mene sestra rodila nakon mene..i nije dojila...mali pre dobar, beba iz knjiga samo spava i dan i noc, moz mislit poređenja kad vide mog zivahnog i ne spavalicu pored malog mirnog decka koji sa 1,2-2 prespava noc, a dotad se samo ponekad probudi da pojede uhh...prezivjele smo svasta..i jos ce mo, ali neka sebi sam ga rodila..da ga vollim, ljubim, gnjavim, mazim , hranim , i odgajam..