iv@ncica -> RE: kako povećati količinu mlijeka (15.2.2010 23:50:05)
|
eee pusti mamu..i mene je moja izmucila dok ih nisam prestala slusati..joj sve te razumijem..pa prosli smo to....stvarno zato ti i govorim iz iskustva..ovaj sad skok ce ti biti najgori..ali mlijeko se ne moze povuci..pusti ti mamu, samo ti polako, i izdrzi jos malo..poslije kad bude poceo piti i jesti ma sve ce biti lakse..sad ga muci navikavanje na sve, tvoja nervoza, previse ljudi, grcevi..ma njemu je tesko..a s tim i tebi....pusti sebi muziku, upali mirisne svijece, popije fini toli caj..nemoj mentu, nemoj previse sokova, ali tekucine moras...i zaboravi sto znas iz teorije sad ti tek ide praxa [sm=smiley36.gif], ...sad trebas podrsku..ja je nisam imala..i sad mi se rugaju kad vide kako se ja jos patim [sm=smiley36.gif] sa sisom...grozni su--zato se ne zamaraj..bit ce tesko jos malo, pa ces tek onda uzivati...vjeruj mi...koju sam god oko sebe zenu srela...ni jedna nije imala mlijeka ko fol[sm=smiley13.gif]...ma nije istina, samo sto su sve bile prepanute kao i mi i nitko ih nije imao uputiti, da sam njih slusla upravo bih u ovoj tvojoj fazi i ja prestala..zato sad je to takvo razdoblje i slijedi ti skok u razvoju ..moras izdrzati...pokusaj spavati, kucu i goste pusti, mene je to ubilo...i opustaj se..tusiraj ih toplom vodom..i pozitivno misli, da ti to mozes..eto to najvise pali + narfavno bebac treba da doki[sm=smiley36.gif]..vecina zena je prestajala oko 3 -ceg mjeseca..jer navodno im je falilo...to je taj famozni skok..i nece faliti..navuci ce beba, ne slusaj samo sve oko sebe koji ti svojim negativnim stavom stvaraju nervozu...cinis svojoj bebi nesto dobro i tako prirodno..pa tasto kupovati to umjetno, pored svoje dvije sike eehheh..u ostalom je lakse i jeftinije..samo trebas jos malo izdrzati..sretno ;))) ah da neko jede brzo neko sporo. ..ne gledaj na sat , koliko ti i kad jede, i ja sam organizirana pa i bebu pokusala u svoju satnicu usteliti, tek sad to mogu ..prije dok je tako mali tesko da mogu se drzati nekog reda...one s bocom otprilike mogu[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|