Teacher -> RE: kako povećati količinu mlijeka (18.1.2010 12:18:45)
|
Drage mame, ja imam strašnih problema sa dojenjem. Naime, do četvrtog mjeseca sam imala enormne količine mlijeka ( oko 1,5 litara dnevno sam imala viška) koje nisam uspjela smanjiti ni smanjenim unosom tečnosti ( pola litra na dan) pa sam imala i mastitis i raznih drugih problema. Nakon toga je nastupio period kad se konačno uspostavio ritam ponude i potražnje ali na moju žalost kratko, oko 20 dana. od tada pa sve do sada, a mom dječaku je 7 mjeseci i 7 dana, meni nestaje mlijeko svakih deset, petnaest ili dvadeset dana i sada sam dostigla jubilej od deseti put da mi nestane. Kad kažem nestane znači da ga nema nikako, ni kapi. To traje od 3 -5 dana. Tad radim svašta, konstantno izdajanje i dojenje na svaka 2 sata i danju i noću, onako u prazno, razni čajevi, kompoti, supe isl., koristila sam neke kapi od homeopatke koje ne znam da li pomažu ili ne ali ja ih redovno trošim. Svaku kap koju izdojim dadnem dječaku, a to u najboljem slučaju bude ok 30 ml dnevno. Mene to psihički slomi al ne odustajem, cilj mi je dojiti najmanje godinu dana. puno sam čitala o dojenje i sav taj princip mi je jasan ali ne mogu da skontam zašto se meni ovo ovako stalno događa. Eh sad, da li neko od vas ima neku informaciju o tome gdje i kome bi se mogla obratiti za svoj problem, a probala sam kod ginekologa i pedijatara isl., nekog doktora ili nekoga ko se bavi dojenjem i ko bi mogao prepoznati uzrok mom problemu? Unaprijed hvala!
|
|
|
|