manfri -> RE: Koji vas doktor vodi/o (18.4.2013 21:10:33)
|
IZVORNA PORUKA: CombatKitten IZVORNA PORUKA: manfri IZVORNA PORUKA: CombatKitten drage trudnice, evo jedna informacija koju sam dobila jutros. Naime, zavod za zaštitu žena i materinstva više ne izdaje uputnice za GAK ako trudnoću vodite gore, to sada rade samo doktori porodične medicine. Pretpostavljam da isto važi i za uputnicu za porod i porodiljno odsustvo. Jesu li to toliko zaposleni da nemaju kad ? [sm=hudicek1.gif] Kod nas samo nesto novo izmisljaju, sad treba skakati i po ambulanti porodicne medicine radi uputnice [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Ja sam jutros (vjerovatno i pod uticajem hormona) okinula plakati kad su me vratili iz zavoda na ilidži, a nigdje žive duše tamo, ne daju mi uputnicu, a meni stomak do zuba. sad moram naći gdje mi je karton, htjela sam novi otvoriti u DZ Omer Maslič bliže mi poslu, i od tamo me vratili kazu bolje mi je da odem na Ilidžu tu mi je prebivalište jer ovako neće mi doći patronažna sestra, nađi karton, bla bla bla UŽAS[sm=hudicek1.gif] Sad se još trebam tamo sa onim bolesnim starcima gurati, još mi samo fali neka viroza. Joj mila moja bas mi je zao [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Stvarno van svake pameti je vozati trudnicu po DZ bilo gdje ako nije predviđen za trudnicxe ... Zaso ce im onda Skerliceva i slicne ambulante ??? Da se mozemo dodatno maltretirati cekajuci na red iako nikada nikoga nema [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Osim toga suvislo mi je traziti od doktora opce prakse uputnicu za porod [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Prvo izlazemo sebe i bebce virusima i Bog zna kakvim jos bolestima ( sad se i suga provlaci ) a osim toga ti ljudi nemaju veze nikakve io toku moje trudnoce ili bilo cemu sl. A sto se tice patronazne to potpisujem Arminaa ne sekiraj se ja sam u prvoj trudnoci bila prijavljena u Starom Gradu porodila se u Opcoj nikad nisam ni vidjela drzavnog doktora nakon 3 mjeseca trudnoce ( jer me je glupaca u Starom gradu dovela do skoro nervnog sloma ) Helem moj bebac hvala Bogu sad 3 god ziv, zdrav, normalan [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ja nikad vise drzavnom nisam otisla muz pokupio uputnicu u Skerlicevoj nakon sto sam ja vec rodila i patronazna dosla odmah sutradan nakon sto smo izasli iz bolnice
|
|
|
|