Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Koji vas doktor vodi 1.8.2008 6:50:56
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h Negra07 dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica vjestica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 dr. Amira Frljak-privatno, Sarajevo MirelaK dr. Senad Murtezic beki dr. Elmira Hajder UKC Tuzla Sonja
_____________________________ R, 08.10.2008.... A, 25.02.2014.
RE: Koji vas doktor vodi 1.8.2008 8:23:50
haida
Ja sam kod Dr. Bećiragića - bolnica Dr. Nakaš On je meni baš super i zadovoljna sam
_____________________________ ALINA 29.06.2004. ARMIN 13.11.2008
RE: Koji vas doktor vodi 4.8.2008 12:27:59
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h Negra07 dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica vjestica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 dr. Amira Frljak-privatno, Sarajevo MirelaK dr. Senad Murtezic beki dr. Elmira Hajder UKC Tuzla Sonja dr.Bećiragiž - Abdulah Nakaš haida
RE: Koji vas doktor vodi 4.8.2008 12:39:35
Mika
Eh ja mogu prijaviti paletu doktora i mog iskustva sa istima. Preporučujem da pročitate moje iskustvo sa foruma "Šta poslije spontanog pobačaja" jer se spominju mnogi doktori sa spiska. Prvu trudnoću vodio dr. Vernes Begović kojeg ću da tužim za nemar, ABD. Na Koševu me vodio dr. Sanjin Deković, ima fin pristup pacijentu za razliku od ostalih mesara na GAK-u, ali se slabo šta pita jer je relativno mlad doktor i njegova nije najstarija gore, a, iz njegovih usta, gore se strogo poštuje hijerarhija. Prošle sedmice otišla kod dr. Dizdarević privatno pa me zvala da joj dođem na kliniku da mi uradi briseve, bila je sva puna razumijevanja i briseve uradila lično ona, i sve super i sve naj ali to samo zato što sam uputila žalbu direktoru GAK-a i generalnom direktoru KSUC-a zbog proživljene traume na GAK-u i prijetila da ću ih dati u novine što ih svakako sljeduje. Dakle trenutno dr. Dizdarević ali se ja više ni za živu glavu ne oslanjam samo na jednog doktora.
RE: Koji vas doktor vodi 4.8.2008 12:54:17
jasmina_mm
meni je cijelu trudnoću vodio i porodio me je dr. Senad Murtezić Sve pohvale za njega
_____________________________ dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
RE: Koji vas doktor vodi 8.8.2008 15:23:01
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h Negra07 dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Mika Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica vjestica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 dr. Amira Frljak-privatno, Sarajevo MirelaK dr. Senad Murtezic beki jasmina_mm dr. Elmira Hajder UKC Tuzla Sonja dr.Bećiragiž - Abdulah Nakaš haida
RE: Koji vas doktor vodi 8.8.2008 19:39:11
tweety
IZVORNA PORUKA: idana_85 dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 Mene vodi dr.Hasan Redžić - RMC Mostar
_____________________________ Prince `05 Princess `08 Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."
RE: Koji vas doktor vodi 9.8.2008 10:43:05
Daja_sa
Ja sam kod dr. Borisa Nikulina - Kosevo
RE: Koji vas doktor vodi 12.8.2008 22:49:10
Anoniman
Dr. Ismet Ademovic Mostar
RE: Koji vas doktor vodi 12.8.2008 22:54:35
majaaaa
Dr.Azra Djerzic ,a u Domu Z. dr.Granic(nekad)
_____________________________ Dzana:) 13.09.
RE: Koji vas doktor vodi 12.8.2008 23:08:46
azra tr
meni trudnoču vodi Haris Idrizbegović,Travnik.
RE: Koji vas doktor vodi 13.8.2008 15:54:25
amlatifa
Moju trudnoću je vodila Dr.Indira Šerak UKC Tuzla
RE: Koji vas doktor vodi 14.8.2008 19:48:19
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h Negra07 dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Mika Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica vjestica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 dr. Amira Frljak-privatno, Sarajevo MirelaK dr. Senad Murtezic beki jasmina_mm dr. Elmira Hajder UKC Tuzla Sonja dr.Bećiragi - Abdulah Nakaš haida dr. Boris Nikulin - GAK Koševo Daja_sa saso dr. Hasan Redžić - RMC Mostar tweety dr. Ismet Ademovic - Mostar ispočetka dr. Azra Djerzic majaaaa dr.Haris Idrizbegović - Travnik azra tr dr. Indira Šerak - UKC Tuzla amlatifa
RE: Koji vas doktor vodi 1.9.2008 13:46:31
Aquarius
Dr. Alija Šuko - privatno (u Jablanici), mada radi u RMC Mostar. Ovako mi je lakše.
RE: Koji vas doktor vodi 5.9.2008 8:59:35
ziki
dr. Munevera Šuvalić, za nju imam samo riječi hvale i preporucila bih je forumasicama iz Gračanice i okoline
_____________________________ Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Koji vas doktor vodi 5.9.2008 9:03:39
gracija
dr.Zeljko Pavlovic
RE: Koji vas doktor vodi 5.9.2008 11:50:05
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h Negra07 dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Mika Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica vjestica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 dr. Amira Frljak-privatno, Sarajevo MirelaK dr. Senad Murtezic beki jasmina_mm dr. Elmira Hajder UKC Tuzla Sonja dr.Bećiragi - Abdulah Nakaš haida dr. Boris Nikulin - GAK Koševo Daja_sa saso dr. Hasan Redžić - RMC Mostar tweety dr. Ismet Ademovic - Mostar ispočetka dr. Azra Djerzic majaaaa dr.Haris Idrizbegović - Travnik azra tr dr. Indira Šerak - UKC Tuzla amlatifa dr. Alija Šuko - Jablanica, RMC Mostar Aquarius dr. Munevera Šuvalić - Gračanica ziki dr. Željko Pavlović Gracija
RE: Koji vas doktor vodi 5.9.2008 12:02:00
mamina princeza
Moj doktor i u trudnoci i sada poslije je dr. Hadziomerovic , a pred sami porod dr mi bio dr. Puzic koji me je i porodio.
_____________________________ Moja princeza 04.07.2008 Moj princ 26.02.2012
RE: Koji vas doktor vodi 6.9.2008 19:52:21
Skvo RR
Sada sam kod Dr. Borisa Nikulina...
RE: Koji vas doktor vodi 6.9.2008 21:05:46
SANELA2007
Dr.Mašić - Državna. Samo rijeci pohvale i svima bih ga preporucila,Vodio prvu trudnocu,aBd i drugu
_____________________________ MAMIN PRINC SE RODIO 05.05.'08
RE: Koji vas doktor vodi 6.9.2008 21:32:25
lejlaze
idana ja sam 2 x na listi . meni je dr Abdulah Granic.
RE: Koji vas doktor vodi 6.9.2008 22:21:18
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 SANELA2007 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h Negra07 dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB lejlaginica Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Mika Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica vjestica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina dr. Lučinger Iva1974 dr. Amira Frljak-privatno, Sarajevo MirelaK dr. Senad Murtezic beki jasmina_mm dr. Elmira Hajder UKC Tuzla Sonja dr.Bećiragi - Abdulah Nakaš haida dr. Boris Nikulin - GAK Koševo Daja_sa saso skvo dr. Hasan Redžić - RMC Mostar tweety dr. Ismet Ademovic - Mostar ispočetka dr. Azra Djerzic majaaaa dr.Haris Idrizbegović - Travnik azra tr dr. Indira Šerak - UKC Tuzla amlatifa dr. Alija Šuko - Jablanica, RMC Mostar Aquarius dr. Munevera Šuvalić - Gračanica ziki dr. Željko Pavlović Gracija
RE: Koji vas doktor vodi 8.9.2008 10:48:01
trudnica
Dr. Nejra Pasic za sada a kraj trudnoce i porod nadam se Dr. Masic iz Opce bolnice
RE: Koji vas doktor vodi 8.9.2008 13:58:56
beba17
Da li neko zna gdje sada radi Dr.Jadranka Dizdarevic privatno ? Kakve su cijene pregleda, papa testa? Hvala vam
RE: Koji vas doktor vodi 28.9.2008 23:25:52
Kivac
Dr. Divanovic a planiram se javiti Dr. Nenadu Miseljicu u Drzavnu. Ako neko ima iskustva sa tim doktorom bila bih zahvalna za komentare. Znam da ne pitam na pravom mjestu, ali da li neko zna kad se najkasnije treba javiti u bolnicu kod drzavnog doktora?
Život je čudo!
Pogledajte i uživajte! Najljepši video o stvaranju i razvija
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake