Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Prve dvije trudnoce mi je vodila dr. Zuhra Dizdarevic, mnogo mi je pomogla, a i poradjala me je sa . Obzirom da sam par puta lezala na patologiji na GAK-u, upoznala sam sve doktore i za 3 dr. imam samo pohvale: dr.Sanjin Dekovic(jako je zauzet), dr.Lejla Imsirija i dr. Fatima Gavrankapetanovic.
Sada mi trudnocu vodi dr. Amira Frljak; mogu reci da sam jako zadovoljna tretmanom , cistocom i cijenom.
Dr.Senad Murtezic...divan covjek. Jos uvijek nisam uspjela zatrudniti ali sam svakih 10 dana kod njega na pregledu,pokusavamo...sve u svemu predivan covjek.
molim forumasice @najjda i @MANI da napisu kod kojeg dr. zele da ih upisem, jer su u svom postu navele par doktora, kojeg preferiraju, ako nista drugo
takodjer, svi ostali podaci koji su ostali ne popunjeni: imena doktora, odakle su - gradovi, privatnici / bolnica (naziv bolnice)... i sl. molim da napisete ako znate, da bi nam lista sto bila potpunija i kompletnija
"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller
Evo mogu napisati za još par doktora koje znam,odnosno znam gdje ordiniraju i mislim da su ok dr Elmira Šetka -Ginekološki odjel -Brankovac dr Hasan Redžić-Privatno ordinira u Stocu,a radi i u Brankovcu dr.Alma Vila-Humačkić-privatna ordinacija dr Bijedić radi i u Brankovcu moj dr također radi u Brankovcu-šef je ginkologije