|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koji vas doktor vodi/o
28.12.2011 22:12:30   
BBubica
IZVORNA PORUKA: Elma R.

Doktorica iz poliklalim pregledima u poliklinici Clarus, dr. Amra Hadziosmanovic se na prvu ucini strucnom, ono poprica s vama, posveti vam vrijeme iako kad dodjte kuci i vratite film uglavnom joj se prica svodi na stvari koje je uopste niste ni pitali nego vise onako neka mehanicka prica. Da skratim pricu, mene je upropastila kljukajuci me nepotrebno progeteronima i veoma ucestalim pregledima u prvom tromjesjecju. Ovo su kasnije mnogo strucniji dr od nje potvrdili. Sve u svemu, nadam se da ce ovaj komentar pomoci buducim trudnicama pri izboru doktora. Ja prokljinjem dan kad sam kod nje otisla.

Doktorica se inace zove Amra Hadzismajlovic..Ako ste tako cesto isli kod nje, trebalo bi bar da znate kako se zove..
Zanima me zasto Vas je upropastila? Ako vec blatite nekoga onda nek to bude s argumentima!
I po cemu ocjenjujete strucnost doktora?

Hvala na odgovoru

Sto se tice mene doktorica je strucna, pristupacna i strpljiva . Nisam jedina koja je zadovoljna s njom i uvijek cu je preporuciti pogotovo trudnicama sa rizicnom trudnocom!

(odgovor članu Elma R.)
Neposredna veza do poruke: 576
29.12.2011 10:00:31   
Skvo RR
Sasvim je normalno da neko ima pozitivno, a neko negativno iskustvo sa istim doktorom. Mislim da je nova clanica napisala razlog nezadovoljstva, tako da drzimo se teme.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 577
29.12.2011 11:04:01   
nermina_
meni trudnocu vodi dr. Boris Nikulin na GAK-u i imam sve rijeci pohvale za njega!!!

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 578
30.12.2011 11:53:19   
Elma R.
Hej BBubica,

Upravu si, pogrjesila sam prezime i duboko se izvinjavam!!! Doktorica me do 8 sedmice pregledala 4 puta. Malo sam u soku jer sam imala pobacaj prije dva dana i jedino sto sam mogla uraditi je ovo, doci na forum i napisati svoje iskustvo. Jos je sve frisko i cekamo nalaze obdukcije, strucni doktori iz Vojne su potvrdili da su nalazi bili skolski i da zaista nije bilo potrebe za tako ucestalim pregledima, davanjem vaginaleta i apaurina. Nije im nikako bilo jasno zbog cega mi je takvu terapiju prepisala. Moje iskustvoje nazalost takvo, ja iskreno proklinjem dan kad sam kod njeje otisla i zaista je nebih nikome preporucila. Moja trudnoca je bila daleko od rizicne.

Sretno svima!

(odgovor članu nermina_)
Neposredna veza do poruke: 579
30.12.2011 12:33:19   
KupusLivada
ja moram mijenjati doktoricu sad u 8-om mjesecu user posted image nije ona kriva naravno, ali bas mi tesko to palo jer je bila super (guticka) i sad nekako kao da sve moram ispocetka... kakva su vam iskustva sa dr Aidom iz Vojne?

(odgovor članu Elma R.)
Neposredna veza do poruke: 580
30.12.2011 14:38:45   
Elma R.
Skvo RR, hvala puno na komentaru, super si!

KupusLIvada, dok sam sada lezala u Vojnoj cula sam sve najbolje o dr. Aidi, trudnice su je hvalile ali mislim da je ona trenutno na godisnjem odmoru, u svakom slucaju provjeri.

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 581
30.12.2011 15:03:47   
KupusLivada
jest jest, ali ovdje gdje idem privatno ona mijenja Guticku i taman zavrsava godisnji kad mi je vrijeme za iduci pregled... vidjala sam je i ja dok sam lezala gore, ali nismo imale puno kontakta... hvala

i puno mi je zao sto ti se to desilo, ne bih sad neke klisee ovdje da prosipam... nadam se da ces ugledati nove crtice na testu cim budes spremna...

(odgovor članu Elma R.)
Neposredna veza do poruke: 582
30.12.2011 15:06:54   
balasgirl
Draga Elma R. baš mi je žao što ti se to dogodilouser posted image user posted image . Ne bih da budem nametljiva i nekulturna, neću te pitati za detalje, vjerujem da ti je sve još uvijek friško. Ne daj se mila, nadam se da ćeš se brzo oporaviti u svakom smislu i da ćeš aBd uskoro opet user posted image i roditi jednu slatku bebaru. Naravno, trebaš dobro sve posložiti i ako ima elemenata za tužbu, a ti i tm to želite, tuži je. Ja bih to uradila. Sretno mila, nadam se da ćeš na ovom forumu pronaći utjehu i odgovore na mnoga pitanja koja te zanimaju. 

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Elma R.)
Neposredna veza do poruke: 583
30.12.2011 15:07:22   
Bebica11

Hej BBubica,

Upravu si, pogrjesila sam prezime i duboko se izvinjavam!!! Doktorica me do 8 sedmice pregledala 4 puta. Malo sam u soku jer sam imala pobacaj prije dva dana i jedino sto sam mogla uraditi je ovo, doci na forum i napisati svoje iskustvo. Jos je sve frisko i cekamo nalaze obdukcije, strucni doktori iz Vojne su potvrdili da su nalazi bili skolski i da zaista nije bilo potrebe za tako ucestalim pregledima, davanjem vaginaleta i apaurina. Nije im nikako bilo jasno zbog cega mi je takvu terapiju prepisala. Moje iskustvoje nazalost takvo, ja iskreno proklinjem dan kad sam kod njeje otisla i zaista je nebih nikome preporucila. Moja trudnoca je bila daleko od rizicne.

Sretno svima!

kakve vaginalete si koristila?

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Elma R.)
Neposredna veza do poruke: 584
30.12.2011 15:20:49   
Elma R.

IZVORNA PORUKA: balasgirl

Draga Elma R. baš mi je žao što ti se to dogodilouser posted image user posted image . Ne bih da budem nametljiva i nekulturna, neću te pitati za detalje, vjerujem da ti je sve još uvijek friško. Ne daj se mila, nadam se da ćeš se brzo oporaviti u svakom smislu i da ćeš aBd uskoro opet user posted image i roditi jednu slatku bebaru. Naravno, trebaš dobro sve posložiti i ako ima elemenata za tužbu, a ti i tm to želite, tuži je. Ja bih to uradila. Sretno mila, nadam se da ćeš na ovom forumu pronaći utjehu i odgovore na mnoga pitanja koja te zanimaju. 

Balasgirl, hvala puno na utjesnim rijecima, u ovom trenutku mi mnogo znace. Sad je ipak najbitnije sacuvati zdrav razum. Sve se tako brzo odigralo, nikako covjek da shvati. Zaista ne znam otkud mi ovolika snaga pa sam odmah pocela misliti kako jedva cekam opet jer zaista je to jedan divan osjecaj. Hvala jos jednom, stvarno si divna!!

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 585
2.1.2012 23:57:06   
srculenceee
pozdrav svima, ja sam prvi put na ovom forumu, mozda sam malo pogrijesila temu al moram da vas nesto pitam...
ukratko cu vam ispricati svoju pricu da budete u toku..
ja sam u junu mjesecu imala spontani, i nakon tri menstuacije sam hvala Bogu ponovo zatrudnila... sada sam u 16 sedmici. na pocetku trudnoce sam isla jednom na pregled kod dezurnog doktora na jezero jer sam imala bolove u stomaku, zapravo imala sam upalu mokracnih kanala i pila sam antibiotike, i poslije toga sam isla na ilidzu kod doktora safeta bice. i on mi je isto jednom radio ultrazvuk i sve je bilo uredu, mala moje bijelo pranje nije nikako prolazili i osjecala sam uzasan svrab, ma izludjivala sam... i poslije toga sam isla kod doktora bice jos jednom na pregled, al nije mi radio ultrazvuk vec samo mi je pregledao nalaze koje na radila, i sve je bilo ok, samo jedino sto sam imala i dalje uzasne probleme sa bijelim pranjem. al posto sam dva puta pila razlicite antibotike, i caj od brusnice, i korislita cansten kremu, i sve mi to nije nista pomagalo, on mi je rekao da dok ne prodju tri mjesece mogu koristiti kantarion vaginalete, da pokusam s njima, pa tek kad prodju tri mjeseca da dodjem na pregled i da mi propise vaginalete, jer njegova nije bila praksa da propisuje vaginalete u prva tri mjeseca. i tako sam ja pocetkom decembra trebala na pregled, al doktor je umro (Allah rahmetile) i ja od tada nisam nikako isla doktoru. kad god sam zvala na ilidzu da se narucim oni nisu imali slobodan termin, pa sam htjela da se prebacim na otoku a oni mi kazu da se drzim ilidze, i tako da me sad stvrano starh jer sam prije mjesec trebala na pregled. ja sam hvala Bogu dobro, samo sto bijelo pranje imam i dalje i stvarno se patim, a pomalo se i brimen da li je sa bebom sve uredu... ja stravno ne bih da lutam i da mijenjam doktore, jer u ovih pola godine me pregledalo jedno 6-7 razlicitih doktora, pogotovo na jezeru poslije spontanog svaki put kad sam isla na kontrolu bio je drugi doktor. pa ako mi neko moze da preporuci nekog privatnika kod koje bih mogla da vodim trudnocu, al pod uslovom da nije skup, ne znam koliko se krecu pregledi, ili kako da odem u vojnu bolnicu kod nekog doktora, cula sam da su u vojnoj bolnici i dobri i voljela bih se gore poroditi aBd jer nemam fino iskustvo sa jezerom. treba li mi uputnica za vojnu bolnicu da krenm na preglede? izvinite sto sam ovako duga i na siroko sve napisala, al sam srtvarno zabrinuta... hvala svima koji procitaju moje iskustvo i odgovore mi...

(odgovor članu Elma R.)
Neposredna veza do poruke: 586
3.1.2012 13:11:12   
raja_ringe
srculence poslala sam ti poruku 

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu srculenceee)
Neposredna veza do poruke: 587
3.1.2012 13:26:47   
srculenceee
ODGOVORILA SAM user posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 588
   RE: Koji vas doktor vodi
3.1.2012 16:10:02   
ajnur
Ja sam ovu trudnocu krenula da vodim kod dr Nidzare Abadzic molila bi ako neko moze da mi kaze svoje iskustvo sa njom.Zena se cini ok al koliko je strucna? I interesuje me na Jezeru jel zena ceka u sobi pa kad dodje vrijeme vode je na porod ili lezi na stolu svo vrijeme.Hvala vam unaprijed.user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 589
4.1.2012 10:16:35   
ajnur
user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 590
4.1.2012 10:19:52   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ajnur

Ja sam ovu trudnocu krenula da vodim kod dr Nidzare Abadzic molila bi ako neko moze da mi kaze svoje iskustvo sa njom.Zena se cini ok al koliko je strucna? I interesuje me na Jezeru jel zena ceka u sobi pa kad dodje vrijeme vode je na porod ili lezi na stolu svo vrijeme.Hvala vam unaprijed.user posted image

ako se ne varam to je ona čičkava doktoricauser posted image nekih 45 godina, ljepuškasta
stručna pravo, mojoj snahi ostao komad posteljice i morala je naknadno na kiretražu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 591
4.1.2012 10:20:30   
veeseelaa
I interesuje me na Jezeru jel zena ceka u sobi pa kad dodje vrijeme vode je na porod ili lezi na stolu svo vrijeme

u sobi čeka dok se skroz ne otvori

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 592
4.1.2012 10:21:58   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: nermina_

meni trudnocu vodi dr. Boris Nikulin na GAK-u i imam sve rijeci pohvale za njega!!!

i mene je on vodio, super dr!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu nermina_)
Neposredna veza do poruke: 593
4.1.2012 10:42:27   
lepetetka

Hej BBubica,

Sretno svima!

Ni ja ne kontam zašto te je tako često naručivala, to je ipak previše user posted image , jer dok skontaš da si trudna- do prve mjesečnice prođu 4 hefte..
Drugi put aBd nemoj hititi na prvi pregled, mogla si tek u 8. sedmici otići na prvi pregled user posted image ako nisi rizična kategorija user posted image ..
Je li ti naplaćivala svaki pregled? Moj doktor je znao da mi ne naplati ako bi me poručio iz nekog razloga na ponovljeni UZ za 7-15 dana...
Želim ti što prije urednu user posted image Znam da ti je teško, jednu kiretažu sam prošla i nije bilo nimalo lako, ni fizički a ni psihički, ali eto insan svašta mora predeverati...

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Elma R.)
Neposredna veza do poruke: 594
4.1.2012 10:42:34   
nermina_

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: nermina_

i mene je on vodio, super dr!

user posted image

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 595
4.1.2012 12:23:56   
gvendolina

meni je dr Nidzara vodial trudnocu i ja je zbog svog iskustva ne bi odabrala ponovo ...poslala sam ti pp

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 596
4.1.2012 12:55:49   
zagy
IZVORNA PORUKA: KupusLivada

ja moram mijenjati doktoricu sad u 8-om mjesecu user posted image nije ona kriva naravno, ali bas mi tesko to palo jer je bila super (guticka) i sad nekako kao da sve moram ispocetka... kakva su vam iskustva sa dr Aidom iz Vojne?

Meni Aida nije vodila trudnoču, ali me je porodila i super jeuser posted image

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

Neposredna veza do poruke: 597
4.1.2012 13:17:50   
KupusLivada
hvala, i meni se cini ok. ako nista vrlo je prijatna, za razliku od nekih izvikanih doktora...

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 598
4.1.2012 15:00:22   
ajnur

Jasna te svakako ne bi ni porodila jer ona ne poradja samo bude tu ako je u smijeni a to je do 4 i to radnim danima.Cula sam da ima zdravstvenih problema.U medikusu je mijenja dr Nakas on je super pravo nastavi ici kod njega jer on je peuzeo sve njene pacijente.Ja sam se dvoumila i mislim da cu opet u medikus i prvu sam trudnocu vodila tu i ako nisam bila zadovoljna al kad cujem kakvih ima oni su zlato user posted image

A10.08.2012 mamina cura

Neposredna veza do poruke: 599
4.1.2012 15:06:33   
KupusLivada

Jasna te svakako ne bi ni porodila jer ona ne poradja samo bude tu ako je u smijeni a to je do 4 i to radnim danima.Cula sam da ima zdravstvenih problema.U medikusu je mijenja dr Nakas on je super pravo nastavi ici kod njega jer on je peuzeo sve njene pacijente.Ja sam se dvoumila i mislim da cu opet u medikus i prvu sam trudnocu vodila tu i ako nisam bila zadovoljna al kad cujem kakvih ima oni su zlato user posted image

ma cekaj, ja isla u medicus prije 10-ak dana, rekli mi dr aida mijenja jasnu i bila kod nje, i ona mi rekla da joj dodjem opet poslije godisnjeg, oko 18-og. a da sam znala da ima i nakas, mene je on odusevio nekim stvarima, al eto sad kod treceg doktora malo mi be-ze,a i aida je ok... uh sad sam u dilemi user posted image

a za guticku znam da ne poradja i da je na bolovanju, sve stoji... al djaba kad ona zna mog bebaca od kad je bio tackica user posted image

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *