teacher75 -> RE: Koji vas doktor vodi (6.4.2011 14:59:30)
|
IZVORNA PORUKA: Đenifer Dr.Murtezić izgleda onako da je flegman nekada i nonšalantan, ali nije i u suštini je vrlo stručan i vrstan dr. On je vodio moju 1.trudnoću od početka, porodio me ( sasvim slučajno sam imala trudove u jutarnim satima kada sam i došla na kliniku ,a on je svakako bio na poslu ), meni lično je bio dobar. Jeste da je kratak sa pregledom, nema kod njega puno priče, jer kad je trudnica dobro i nema problema, on više troši snage gdje treba, kad su operacije i hitni slučajevi. Mene nikad nije pregledao ili uradio UZ vaginalno, već preko stomaka (neznam zašto), ali ja sam se u isto vrijem vodila u Skerličevoj i tu sam imala malo detaljnije preglede,UZ vaginalno, opširnije informacije, pa mi je bilo ok.Sigurno da sam bila samo kod dr.Murtezića, priznajem da bio bila uskraćena za mnoge odgovore, dosta šturo i brzo.Neznam kakva su još iskustav kod drugih,možda nije kod svake isto.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] kod mene je bilo isto ovako, s tim sto sam ja otisla kod murtezica u 8. mjesecu trudnoce a do tada me vodila maja slakovic, koja je divna
|
|
|
|