BBubica -> RE: Koji vas doktor vodi (8.12.2010 11:13:12)
|
IZVORNA PORUKA: ema_28 Ja sam bila jednom kod dr. Redjepija i nikad vise [sm=hudicek1.gif] . Nisam radila pregled nego mi je samo trebo dati neke uputnice. Kad sam mu rekla da privatno vodim trudnocu postao je arogantan i toliko me izmaltretirao glupim ironicnim pitanjima da sam se pocela tresti. Sad kad god se narucujem u Skerlicevu, naglasim da me ne narucuju kod njega. Potpisujem ovo gore! Monstrum od covjeka Dosla sam s krvarenjem i bolovima, nisam znala da sam trudna Bio je jako bezobrazan, arogantan, nije me htio pregledati, nije mi htio dati uputnice za tipizaciju HPV-a Samo mi je rekao da mu je JAKO zao sto imam HPV, da je to TESKA bolest Cccccccccc A kazu da je privatno jako ljubazan, naravno, SVE za pare! Ne znam samo kako ga nisam udavila !! "Doktorica" Rakic je samo za uputnice i recepte, nista vise...mozda je nekad nesto i znala raditi, prije nekih 20-30 godina Doktorica Kulenovic je dobra -ukoliko joj ne spomenete da ste bili privatno negdje iz ko zna kojih razloga Dr Vanesa koja sad radi u Starom gradu je super, ljubazna , strpljiva.Sto je jako bitno tamo nema narucivanja ni cekanja.Eventualno nekih 5-10 minuta i to je to Preporucujem svakome kome nije do cekanja i kome nije tako daleko ni mrsko otici u Stari grad
|
|
|
|