|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koji vas doktor vodi
8.12.2010 13:13:05   
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: ĐoIsA

Kojeg doktora, osim dr. Rakic, mozete preporuciti u Skerlicevoj?

ja sam isla kod Dr Hasanagic Amire i meni je bila ok

I ja sam isla kod te Hasanagic i stvarno je prijatna.

Malo me naljutila sestra koja "narucuje"...
Kad sam trazila termin kod nje, pitala me ko me je poslao...user posted image user posted image user posted image
i dala komentar:"Ona je za zene sa cistama..."user posted image user posted image user posted image

user posted image
Boli nju user posted image  zasto sam ja dosla...njeno je da evidentira termin, a ne da mahala po mom kartonu...

I da, Hasanagic radi samo utorkom...a na termin se ceka 3-4 sedmice...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 476
22.2.2011 22:31:48   
bonybaby
Ja trudnocu vodim na Jezeru, kod doktorice Naime Imsirije. Meni je ona super, uvijek ljubazna i prijatna, sto mi je iskreno najbitnije. na pocetku sam trudnocu vodila privatno, kod doktorice Cengic, nisam bila pretjerano zadovoljna, zato sto se iste usluge pruzaju na klinici i domu zdravlja, tako da mi je to cisto gubljenje novca, i plus je kod nje guzva ko na klinici, svakih 15 min. zakazan termin. ludilo. Moja preporuka - vodite trudnocu na klinici ili u domu zdravlja. user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 477
22.2.2011 22:40:09   
Malenaoduvijek
dr.amira frljak privatno, a obje trudnoce i porodi (carski) dr nakas nedzad, a u skerlicevu sam isla kod dr. rakic po uputnice jer tamo imam karton.
a nekada prije sam isla kod doktorice pasic i osjecala sam se kao auto koji je dosao na kanal.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bonybaby)
Neposredna veza do poruke: 478
22.2.2011 23:08:53   
vila.vilica
dr. Amira Hasanagic...samo sto se fakat mora termin cicat utorkom i vazda je krcato i onda dodjes i cekas da se samo tako uvalis izmedju ovih narucenih...ali tako je pa ko moze da trpi nek trpi...ja sam rondala prva 2-3 mjeseca poslije se pomirila sa sudbinom
ali posto ona ne radi UZ onda to zavisi kad se treba radit UZ pa ko te zapadne...na svu srecu Redzepi me nikad nije zapao, vec Kulenovic i Dujso...obje su mi OK.
Redzepija ne volim ni na hodniku sresti...vodio mi je rodici trudnocu privatno...med i mlijeko pa je beba po porodu zaglavila u bolnici zbog njegovih glupih savjeta...helem odvratan mi je skroz...

Isla sam Divanovicu...skuzila iz nekih prica da ne voli da mu se pametuje pa sam strateski to odradila...pravila se luda i saznala sve sto me zanima inace
bila sam onda kod Maje Šlaković (ordinacija Mehmedbašić)..također mi je bila fina i prijatna..
I mislim da sam dobacila dole do dr. Taiba Delica u poliklinici Sunce..nista specijalno nemam reci osim da sam isla samo radi proizvoljnog 4D

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 479
23.2.2011 8:40:45   
teacher75

IZVORNA PORUKA: vila.vilica

dr. Amira Hasanagic...samo sto se fakat mora termin cicat utorkom i vazda je krcato i onda dodjes i cekas da se samo tako uvalis izmedju ovih narucenih...ali tako je pa ko moze da trpi nek trpi...ja sam rondala prva 2-3 mjeseca poslije se pomirila sa sudbinom
ali posto ona ne radi UZ onda to zavisi kad se treba radit UZ pa ko te zapadne...na svu srecu Redzepi me nikad nije zapao, vec Kulenovic i Dujso...obje su mi OK.
Redzepija ne volim ni na hodniku sresti...vodio mi je rodici trudnocu privatno...med i mlijeko pa je beba po porodu zaglavila u bolnici zbog njegovih glupih savjeta...helem odvratan mi je skroz...

Isla sam Divanovicu...skuzila iz nekih prica da ne voli da mu se pametuje pa sam strateski to odradila...pravila se luda i saznala sve sto me zanima inace
bila sam onda kod Maje Šlaković (ordinacija Mehmedbašić)..također mi je bila fina i prijatna..
I mislim da sam dobacila dole do dr. Taiba Delica u poliklinici Sunce..nista specijalno nemam reci osim da sam isla samo radi proizvoljnog 4D

super, i meni su trudnocu vodile dr hasanagic i maja slakovic a pred kraj dr murtezic koji me i porodio. kod taiba sam jedanput radila 4duser posted image pohvaljujem sve njih

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 480
25.2.2011 14:42:41   
Dinheta

IZVORNA PORUKA: BBubica

IZVORNA PORUKA: ema_28

Ja sam bila jednom kod dr. Redjepija i nikad vise user posted image . Nisam radila pregled nego mi je samo trebo dati neke uputnice. Kad sam mu rekla da privatno vodim trudnocu postao je arogantan i toliko me izmaltretirao glupim ironicnim pitanjima da sam se pocela tresti. Sad kad god se narucujem u Skerlicevu, naglasim da me ne narucuju kod njega.

Potpisujem ovo gore!
Monstrum od covjeka
Dosla sam s krvarenjem i bolovima, nisam znala da sam trudna
Bio je jako bezobrazan, arogantan, nije me htio pregledati, nije mi htio dati uputnice za tipizaciju HPV-a
Samo mi je rekao da mu je JAKO zao sto imam HPV, da je to TESKA bolest
Cccccccccc
A kazu da je privatno jako ljubazan, naravno, SVE za pare!
Ne znam samo kako ga nisam udavila !!
"Doktorica" Rakic je samo za uputnice i recepte, nista vise...mozda je nekad nesto i znala raditi, prije nekih 20-30 godina
Doktorica Kulenovic je dobra -ukoliko joj ne spomenete da ste bili privatno negdje iz ko zna kojih razloga
Dr Vanesa koja sad radi u Starom gradu je super, ljubazna , strpljiva.Sto je jako bitno tamo nema narucivanja ni cekanja.Eventualno nekih 5-10 minuta i to je to
Preporucujem svakome kome nije do cekanja i kome nije tako daleko ni mrsko otici u Stari grad

Oprosti,dali znaš gdje radi sad doktorica Vanesa,da li je još u starom gradu ili ?Kako se preziva?
Dr.Ređepi kao doktor nistza nevalja

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 481
17.3.2011 16:02:50   
emma.L
Godinama idem kod dr. Divanovića i već drugu trudnoću mi vodi - ne dam ga nizašta user posted image . I ne slažem se da ne možeš pitati, ja sam svakakve gluposti pitala i znali smo MM i ja doći sa papirićem na pregled pa križati pitanje po pitanje user posted image .
Za prvi porod pitao gdje bismo željeli ići i preporučio dr. Drljevića u Općoj bolnici. Drljević odradio dva pregleda, prijem kad sam došla da se porodim i kako je njegova smjena prošla preporučio me je dr. Mišeljiću koji me je porodio.
Ovaj put idem pravac kod Mišeljića user posted image , mislim kad završim sa Divanovićem.
Eh sad, moje iskustvo sa Rakićkom : Dijagnoza endometrioza i "strašno" policistični jajnici (moj svijet je srušila nastupom i nedostatkom takta user posted image ), ali ako budemo dobro liječili uspjet ćemo sa trudnoćom - gomila nekakvih hormonskih lijekova. Mišljenje drugog liječnika nakon par dana - endometrioza usljed upale jajnika, vodena cista na jajniku, slobodno probaj alternativu jer ne može odmoći i opusti se. Ako ne uspije, tek onda idemo na liječenje. Za 3 mjeseca ja trudna user posted image .
Dr. Amra Frljak - odem zbog gljivica davno još, kaže žena šiljasti kondilomi. Ni slučajno ostati sad trudna i prepiše terapiju, preporuka da MM ide urologu, pa ćemo vidjeti. Potražim na internetu sve što mogu naći, nije ni blizu onoga što imam. Dva ginekologa i dermatolog se kasnije složili da je promjena na tkivu zbog jake gljivične infekcije i da nipošto ne mogu biti kondilomi (što su pokazale i dalje pretrage na koje me ona nije ni mislila uputiti user posted image ).
Nimalo fino iskustvo sa ovim nekim netaktičnim liječnicima.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Dinheta)
Neposredna veza do poruke: 482
18.3.2011 14:54:44   
balasgirl
Ovaj put idem pravac kod Mišeljića user posted image   

Doktor za 10. user posted image user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 483
4.4.2011 11:40:02   
stefania
hajde pliza, ako ima koja zenica da ju je vodio dr. murtezic da mi malo isprica o svojim iskustvima s njim..meni on vodi trudnocu i ok mi je jedino sto mi se cini da je pomalo onako nonsalantan po pitanju nekih stvari..npr, pola nekih nalaza ja nikad nisam vadila a vidim ovdje da vecina trudnica jeste, onda ponekad mi poslije pregleda nista ne zapise, nemam pola mjera za bebacha zapisanih nego mi samo kaze "super, ok" i cao..uglavnom, ako koja ima iskustva s muretezicem pliz napisite sta i kako...hvala

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 484
4.4.2011 15:09:26   
babilon
Pozdrav user posted image
Ovo mi je prva trudnoca, hihihi. Ja sam kod Dr.Divanovica, prvi utisak, odusevljena. Blag, pristupacan, njezan, "hajde sine..." uglavnom, blag pristup i sta vise jako detaljan i super informacija dao! Za svaku pohvalu. Nadam se da ce tako i ostati.

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 485
4.4.2011 16:06:50   
Kivac
i ja vodim drugu trudnocu kod dr. divanovica i jako sam zadovoljna jer je strucan, detaljan i sve mi fino objasni. uvijek sam isla sa citavim spiskom pitanja pa me zafrkavao 'e, hajmo sad interview'. kao i kod emme, preporucio je da odem do drljevica ali je onda on otisao na seminar a porodio me miseljic koji je bio super. danas ja isla na kontrolu kad zadesi se miseljic. pita on mene koja je trudnoca a ja mu kazem 'druga, a prva je bila kod vas' :) 

Nora - Jan 13, 2009
Jan - Apr 14, 2011

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 486
6.4.2011 10:26:25   
Đenifer
Dr.Murtezić izgleda onako da je flegman nekada i nonšalantan, ali nije i u suštini je vrlo stručan i vrstan dr.
On je vodio moju 1.trudnoću od početka, porodio me ( sasvim slučajno sam imala trudove u jutarnim satima kada sam i došla na kliniku ,a on je svakako bio na poslu ), meni lično je bio dobar. Jeste da je kratak sa pregledom, nema kod njega puno priče, jer kad je trudnica dobro i nema problema, on više troši snage gdje treba, kad su operacije i hitni slučajevi. Mene nikad nije pregledao ili uradio UZ vaginalno, već preko stomaka (neznam zašto), ali ja sam se u isto vrijem vodila u Skerličevoj i tu sam imala malo detaljnije preglede,UZ vaginalno, opširnije informacije, pa mi je bilo ok.Sigurno da sam bila samo kod dr.Murtezića, priznajem da bio bila uskraćena za mnoge odgovore, dosta šturo i brzo.Neznam kakva su još iskustav kod drugih,možda nije kod svake isto.user posted image

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 487
6.4.2011 14:59:30   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Đenifer

Dr.Murtezić izgleda onako da je flegman nekada i nonšalantan, ali nije i u suštini je vrlo stručan i vrstan dr.
On je vodio moju 1.trudnoću od početka, porodio me ( sasvim slučajno sam imala trudove u jutarnim satima kada sam i došla na kliniku ,a on je svakako bio na poslu ), meni lično je bio dobar. Jeste da je kratak sa pregledom, nema kod njega puno priče, jer kad je trudnica dobro i nema problema, on više troši snage gdje treba, kad su operacije i hitni slučajevi. Mene nikad nije pregledao ili uradio UZ vaginalno, već preko stomaka (neznam zašto), ali ja sam se u isto vrijem vodila u Skerličevoj i tu sam imala malo detaljnije preglede,UZ vaginalno, opširnije informacije, pa mi je bilo ok.Sigurno da sam bila samo kod dr.Murtezića, priznajem da bio bila uskraćena za mnoge odgovore, dosta šturo i brzo.Neznam kakva su još iskustav kod drugih,možda nije kod svake isto.user posted image

kod mene je bilo isto ovako, s tim sto sam ja otisla kod murtezica u 8. mjesecu trudnoce a do tada me vodila maja slakovic, koja je divna

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 488
7.4.2011 11:23:20   
ena23
Da li iko ima iskustva sa dr. Novakovic iz Plave Poliklinike u Sarajevu? 

< Poruku je uredio ena23 -- 7.4.2011 11:25:10 >

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 489
7.4.2011 20:44:06   
stefania
đenifer i teacher, hvala na odgovorima user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 490
29.4.2011 10:29:58   
Bebica11
Zenice, treba mi hitno br tel od ordinacije dr. Abadzic Nidzare posto je vas par islo kod nje

hvala

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 491
29.4.2011 14:44:02   
animagical
nidzara abadzic
061 813 458
nemam fixni...ali javice se i na ovaj

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 492
29.4.2011 15:26:09   
Bebica11
HVALA TI PUNOOO animagical

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 493
   RE: Koji vas doktor vodi/o
30.4.2011 12:52:59   
bubamarita
dr. Amira Frljak user posted image

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 494
30.4.2011 13:16:13   
babina beba
Obje trudnoce dr. Vernes Begovic i prezadovoljna.

(odgovor članu bubamarita)
Neposredna veza do poruke: 495
3.5.2011 15:50:03   
alef
Dr. Maja Slakovic :) Sve pohvale

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 496
3.5.2011 15:51:54   
teacher75

IZVORNA PORUKA: alef

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alef)
Neposredna veza do poruke: 497
3.5.2011 16:03:43   
Emica_sa

I ja sam jako zadovoljna sa dr.Slakovic user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 498
3.5.2011 16:14:02   
mama75
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

I ja sam jako zadovoljna sa dr.Slakovic user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo da se i ja potpisem user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 499
3.5.2011 17:07:43   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Evo da se i ja potpisem user posted image

Mogu se i ja poDApisatiuser posted image ,
ali bih i da pitam: Gdje ona sad radi?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *