Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam kod Dr.Divanovića, odličan je doktor, samo riječi hvale za njega... Za mjesec dva bih trebala početi i sa kontrolama u bolnici zbog evidencija i svega a za to čekam prelazak na Jezero i išla bih kod Borisa Nikulina, mada ću zatražiti svakako savjet od dr. Divanovića da mi on preporuci nekoga... Pozzzz
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Ja sam se odlučija za dr. Ajanovića (Zenica) jer sam jedino o njemu čula isključivo dobre stvari, kako o stručnosti tako i o ljudskosti. Prvi pregled nam je slijedeci utorak
dr. Puzic, super je, kao sto kazu malo je grub, ali osjecam se sigurno, cak je na drugoj kontroli pozvao dr. cini mi se masica na kosultaciju, jer se radi o blizancima, pa nekako kad dvojica doktora gledaju monitor UZ i smjeskaju se, uljeva sigurnost
i usput pitanje, dali i ginekologija opste bolnice seli na jezero ili oni ostaju??? Hvala
Ja sam se odlučija za dr. Ajanovića (Zenica) jer sam jedino o njemu čula isključivo dobre stvari, kako o stručnosti tako i o ljudskosti. Prvi pregled nam je slijedeci utorak
trudnoću vodila privatno, kod dr. Azre Đerzić, u Žepču... doktorica za poželjeti... rodila u Zenici... porodio me dr. Hasan Karahasan... divan čovjek... blag, smiren, strpljiv i nada sve stručan... oboma im želim svako dobro ovog svijeta...
Ja sam bila jednom kod dr. Redjepija i nikad vise . Nisam radila pregled nego mi je samo trebo dati neke uputnice. Kad sam mu rekla da privatno vodim trudnocu postao je arogantan i toliko me izmaltretirao glupim ironicnim pitanjima da sam se pocela tresti. Sad kad god se narucujem u Skerlicevu, naglasim da me ne narucuju kod njega.
Hej, pa zar taj doktor Redžepi nije radio na Otoci!? Ja sam bila na pregledu kod njega na otoci prije par mjeseci, tačnije godinu dana. Moguće da je prešao u Skerlićevu! Moja iskustva su super! Nikad nije bio moj doktor al je par puta mijenjao moju doktoricu i mogu vam reći da me nko tako detaljno nije pregledao kao on! Više ima neku facu skeptičnu, nego što je on sam takav! Eto, moja iskustva su
Ja sam bila jednom kod dr. Redjepija i nikad vise . Nisam radila pregled nego mi je samo trebo dati neke uputnice. Kad sam mu rekla da privatno vodim trudnocu postao je arogantan i toliko me izmaltretirao glupim ironicnim pitanjima da sam se pocela tresti. Sad kad god se narucujem u Skerlicevu, naglasim da me ne narucuju kod njega.
Potpisujem ovo gore! Monstrum od covjeka Dosla sam s krvarenjem i bolovima, nisam znala da sam trudna Bio je jako bezobrazan, arogantan, nije me htio pregledati, nije mi htio dati uputnice za tipizaciju HPV-a Samo mi je rekao da mu je JAKO zao sto imam HPV, da je to TESKA bolest Cccccccccc A kazu da je privatno jako ljubazan, naravno, SVE za pare! Ne znam samo kako ga nisam udavila !! "Doktorica" Rakic je samo za uputnice i recepte, nista vise...mozda je nekad nesto i znala raditi, prije nekih 20-30 godina Doktorica Kulenovic je dobra -ukoliko joj ne spomenete da ste bili privatno negdje iz ko zna kojih razloga Dr Vanesa koja sad radi u Starom gradu je super, ljubazna , strpljiva.Sto je jako bitno tamo nema narucivanja ni cekanja.Eventualno nekih 5-10 minuta i to je to Preporucujem svakome kome nije do cekanja i kome nije tako daleko ni mrsko otici u Stari grad