Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 15:47:53
mamsi
Moju trudnocu je vodio dr.Bojan Gvozdenovic . Porodila me dr. Alica Ćurić
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 15:59:50
cokolino_79
dr.Salko Mašić-Vojna bolnica Za njega samo riječi pohvale.Veliki doktor i još veći čovjek Vodi mi već drugu trudnoću, a puno mi je pomogao da iznesem prošlu.Pitam se da li bih bez njega ikada uspjela (i naravno,prvenstveno uz Božiju pomoć) dobiti prvo dijete.
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 16:36:08
dambolina
Dr. Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo Dr. Nedad Miseljic - Vojna bolnica (uporedo idem privatno i drzavno )
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 20:05:35
sabas
vise dr ali sada dr godinjak i covjek je poduzetan i bice razultata akbg
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 20:57:19
zvončica
dr. Zulfo Godinjak
_____________________________ Volim sve sto vole mladi :D
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 21:37:45
neki
Nenad Miseljic-Opsta bolnica
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 23:05:34
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Adnan Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas“ Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas“ mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas“ ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 23:46:57
Rabi
Idana samo da ti napravim izmjenu.. Moj dr se zove Zaim... nesto smo pobrkale
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 23:48:18
Rabi
IZVORNA PORUKA: idana_85 dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze
RE: Koji vas doktor vodi 15.7.2008 12:34:59
malecka60
Doktor Abdulah Granic. Ne urek'o se.
RE: Koji vas doktor vodi 15.7.2008 22:37:45
emina_h
Dr. Begic (Kosevo).
RE: Koji vas doktor vodi 16.7.2008 18:42:38
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974
RE: Koji vas doktor vodi 16.7.2008 23:22:04
Ivona
IZVORNA PORUKA: idana_85 dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 Samo sam se dodala na listu kod dr. Bojana Gvozdenovica,jer ste me zaboravili...cccc
< Poruku je uredio Ivona -- 16.7.2008 23:23:09 >
_____________________________ SELENA 02.06.2008. Mamin kasni proljetni cvijetak ;o) SERGEJ 07.03.2011. Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)
RE: Koji vas doktor vodi 18.7.2008 19:49:42
idana_85
Izvini Ivona, ponekad se nesto izbrise i promakne, a lista je vec prilicno duga, nece se ponoviti
RE: Koji vas doktor vodi 18.7.2008 19:55:08
MirelaK
Mene vodi dr. Amira Frljak-privatno super je
_____________________________ Moj Ammar dosao na ovaj svijet 27.10.2008. god.
RE: Koji vas doktor vodi 21.7.2008 14:33:11
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 dr. Amira Frljak-privatno, Sarajevo MirelaK
RE: Koji vas doktor vodi 25.7.2008 13:13:44
Crvena
Meni je obje trudnoce od prvog dana vodio dr. Senad Murtezic. Sve pohvale
RE: Koji vas doktor vodi 26.7.2008 22:29:43
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 dr. Amira Frljak-privatno, Sarajevo MirelaK dr. Senad Murtezic beki
_____________________________ R, 08.10.2008.... A, 25.02.2014.
RE: Koji vas doktor vodi 26.7.2008 22:34:33
vjestica
dr Zulfo Godinjak
RE: Koji vas doktor vodi 28.7.2008 16:19:53
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica vjestica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 dr. Amira Frljak-privatno, Sarajevo MirelaK dr. Senad Murtezic beki
RE: Koji vas doktor vodi 28.7.2008 16:22:56
Okarica
Hej Idana, Puzić je muškarac. Pozdrav!
_____________________________ Mamin najljepši cvijet IRIS, 01.09.2008
RE: Koji vas doktor vodi 28.7.2008 16:30:26
idana_85
O znaci u pitanju je Mirsad, a ne Mirsada, je li? Nekad pogresno napisu, nekad ja fulam, evo ispravljamo i izvinjavamo se na greskama. dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica vjestica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 dr. Amira Frljak-privatno, Sarajevo MirelaK dr. Senad Murtezic beki
RE: Koji vas doktor vodi 31.7.2008 21:54:10
Sonja
dr. Elmira Hajder UKC Tuzla svaka joj cast...nisam upoznala bolju doktoricu
_____________________________ Adin- 1.5. 2009 07:30h 3500g 55cm pile moje pametno Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
RE: Koji vas doktor vodi 31.7.2008 22:31:06
Negra07
DR: Begic super je a u kosevu na vece djubre od Jadranke D. nisam vidila. Upozorenje buducim mamama nebrinite kod Jadranke je aminociteza uobicajna i nemojte se iznenedit ako nedodje na porod
Život je čudo!
Pogledajte i uživajte! Najljepši video o stvaranju i razvija
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake