Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Citajuci na forumu vase postove, vidm da ima razlicitih misljenje o dr. Jadranki Dizdarevic. Zamolila bih forumasice koje su imale iskustvo sa njom (da im je ona vodila trudnocu ili porodila) da mi napisu svoje misljenje.
Pozdrav svim forumašicama! Nova sam na forumu i na moju radost mogu se uključiti na forum trudnoća Nedavno sam radila test na trudnoću koji je bio , sad me zanima, budući da imam zdravstveno osiguranje, gdje da idem doktoru? Najviše bih voljela doktoricu. Da li mogu proizvoljno ići na Koševo npr. kod doktorice Lejle Imširije ili u Skerlićevu kod dr. Boloban? Koga biste mi vi preporučile? Stvarno svaki savjet mi je dobro došao budući da nisam imala zdravstvenih problema tako da doktora nisam posjetila već poodavno, tako da ne znam ni kako to više funkcionira. Ako sam postavila pitanje na pogrešno mjesto, molim moderatora da mi oprosti I hvala unaprijed za odgovore koje ćete mi dati
Mamica24, zaista me obradovao tvoj odgovor. Budući da ti već imaš nekog iskustva poslušaću te, nadam se da će mi sve proći hairli aBd. I još jedna stvar, treba li mi neka uputnica? Oprostite ako sam dosadna...
do 8 mjeseca trudnoce sam isla kod privatnika onda sam otisla doktorici i trazila uputnicu ona mi je dala uputnicu za kosevo i ako sam ja napocetku razmisljala da se porodim u opcoj bolnici no stvarno je na kosevu super ....doktori su super...
izvini što ti tek sad odgovaram - ne treba ti uputnica samo ih naoziv reci da si trudna da želiš zakazati pregled. Ona će ti zakazati dnai sat i kad odeš oni ti otvore karton samo ponesi knjižicu.
IZVORNA PORUKA: Radoznalica
Mamica24, zaista me obradovao tvoj odgovor. Budući da ti već imaš nekog iskustva poslušaću te, nadam se da će mi sve proći hairli aBd. I još jedna stvar, treba li mi neka uputnica? Oprostite ako sam dosadna...
cao svima vec cetvrtu godinu pokusavamo sa zacecem ali neuspjesno isla sam kod nekoliko doktora pa me zanima da li je neko se susreco sa doktoricom elmirom hajder i kakvo misljenje ima o njoj
Mašić sve pohvale za tog"ljudinu" ps. ona njegova ruka kad treba da ustanes poslije pregleda vrijedi PARA
potpisujem samo njemu mogu da zahvalim sto mi porod nije trajao danima
Mada me nije on porodio(cr) ali vodio je citavu trudnocu i da njega nije bilo sigurno ne bih otisla na carski! Cak sam bebija slikala sa njim kad sam lezala u bolnici kad poraste da mu mogu pokazati tog predivnog čovjeka
Lokmić dr. Naima u DZ Vojničko Polje i Mišeljić dr. Nenad u Općoj bolnici "Dr. Abdulah Nakaš" - porod carskim rezom! Sve pohvale oboma! Nosim najljepše uspomene i na prvu trudnoću i na porod i na oporavak, samo se nadam da će me isti dr. voditi i u drugoj trudnoći i da će biti sve isto tako sa lijepim uspomenama.
Kako sam se nedavno preselila na Ilidzu, interesuje me ima li ko kakvih iskustava sa ginekolozima u Domu zdravlja Ilidza? I sto vise detalja ako neko zna.
Mašić sve pohvale za tog"ljudinu" ps. ona njegova ruka kad treba da ustanes poslije pregleda vrijedi PARA
joooj suze mi udare na oci kad se sjetim tog divnog covjeka koji mi je pomogao da na svijet donesem svoje sunce.....
pa ljudi ima li iko negativna iskustva s njim???? toliko sam foruma citala i toliko misljenja oprecnih o svim doktorima a o njemu samo pohvale
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0