Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
od jucer i dr. Puzic Mirsad - Opca bolnica "Abdulah Nakas"
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
i mi smo kod dr.Redzepi-ja na UZ a preglede kod dr.Cehajic isto kumrovec i odlicni su dr... povremeno odemo i do vojne bolnice kod dr.Masica jer je trudnoca rizicna pa da smo svima na na oku
"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"
Molim vas ako je nekoga od vas vodila dr. Jadranka Dizdarevic da mi napisete svoje misljenje o njoj. Da li se s njom moze dogovoriti da dodje na porod?
Je li moguce da u Skerlicevoj radi dr Bralo koja je bila u ginekolog u Kumrovcu?
ja mislim da ona radi samo u kumrovcu..mislim da im je ona i sefica ...koliko sam uspjela da vidim onaj njihov spisak smjena ona je skoro svaki dan u kumrovcu...najbolje nazovi pa ih pitaj..