iv@ncica -> RE: vrtić i imunitet (8.2.2011 21:51:22)
|
ma dajte...radi se svasta..a neodgovornih ima itekako, mrzim kad kazu pa gdje cu s njim...pa gdje cu i ja.. mucim se i nema ko ga ne cuva , jer je vecinom kuci , a ja taj isti vrtic placam kao i ti roditelji koji salju bolesnu djecu, samo sto meni odbiju 30 Km za 20 dan odsustva[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], a cekam da ga fino izljecim svaki put, a na poslu mom ja nemam nikakve zamjene i bolovanje tesko da mogu uzeti..u nas vrtic dovode djecaka pod teskim bronhitisom direkt sa inhalacija....i neki dan je opet imao laganu temperaturu, kasljao uzasno i slinio nemilice...s tim da mu mama ne radi , dođeu među prvima i zadnji odlaze iz vrtica..mislim njihovoj mami nije lako jer ima 3-ojke, ali bas kad jedno boli treba da ga ostavi kuci..a ostali nek idu...nije joj lako, ali nije ni meni, jer postujem pravila i isto placaam i borim se s cuvanjem , a za vecinu pravila ne vrijede i ne bendaju tete kad im kazu da im djete ne moze ostati..ja sam odlucila sa se zalim upravi..jer kad radis kako treba odbija ti se o glavu ocito
|
|
|
|